reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
ja też nie
Martusia22267
Fanka BB :)
a ja baardzo lubię moją teściową równa babka z niej:-):-)
Dziewczyny super zabawki i prezenty!!!:-) My postanowiliśmy, że z racji tego, iż nie mieścimy się już w 3 pojemnikach z zabawkami, nie kupujemy w tym roku nic. Damy Amelce po prostu do zabawy zabawkę, której dawno nie widziała:-) Takie małe oszustwo ;-)Ale na prawdę to już by była przesada, zeby jeszcze coś kupować - dostała dużo zabawek po siostrzeńcach i od znajomej - m.in. garnuszek na klocuszek, żyrafę (tą samą co As kupiła), gąsienicę z FP i mnóstwo innych zabawek grających i pluszaków. Nawet klocki lego już są :-). Fakt- jak oglądam te wszystkie super zabawki to najch ętniej wszystko bym kupiła, ale chyba nie o to chodzi.
Azula - dobre
Azula - dobre
azula
U nas był wujek i ciocia Amelki dostała zapas na dwa tygodnie obiadków i deserków:-),no i z sankami problem rozwiązany nie wiem jakie będą wspomniałam o sankach ucieszyli się,że oni kupią małej pod choinkę.Czy drewniane czy metalowe nie wiem jakie dostanie takie będąOde mnie dostała piszczącego pieska bo nie miała bardzo jej się spodobał od babci pandę ,a chrzestna chyba jutro przyjdzie wczoraj nie mogła ,a dziś pracuje.No i dostała kupiony wcześniej domek z konikami FP też jej przypadł do gustu.Mam nadzieję ,że choćby drobiazg ale wszystkie maluchy czymś zostały obdarowane
Flaurka
Hubcio od chrzestnego dostal Hit bobasa - garnuszek na klocuszek
reklama
Mysiochomis
:*
No ładne prezenty
Ja jako rodzic uniwersalny korzystam jak się da z nieogranięcia półrocznego dziecka i pomijam prezenty na mikołajki Ogólnie to mały dostał tonę żarcia od babci i taty, poza tym basenik na kulki i bączka
Ja dalej w poszukiwaniu odpowiedniej zabawki do kąpieli :/
Ja jako rodzic uniwersalny korzystam jak się da z nieogranięcia półrocznego dziecka i pomijam prezenty na mikołajki Ogólnie to mały dostał tonę żarcia od babci i taty, poza tym basenik na kulki i bączka
Ja dalej w poszukiwaniu odpowiedniej zabawki do kąpieli :/
Podziel się: