reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Ja lubiłam :tak:bardzo żałuję ,że od tak dawna jej nie ma .Jak ona by się cieszyła z wnuczki:-)Pewnie by ją zasypywała prezentami.Ja z moja teściowa to i wypić mogłam i pożartować i popracować:tak:

reklama
Okey dziewczyny ale tu jednak wąteczek zakupowy może zrobić sondę i najlepsze kawały o teściowych np czym się różni kura od teściowej .Kura zasra Ci podwórko ,a teściowa całe życie;-):-)

Dziewczyny super zabawki i prezenty!!!:-) My postanowiliśmy, że z racji tego, iż nie mieścimy się już w 3 pojemnikach z zabawkami, nie kupujemy w tym roku nic. Damy Amelce po prostu do zabawy zabawkę, której dawno nie widziała:-) Takie małe oszustwo ;-)Ale na prawdę to już by była przesada, zeby jeszcze coś kupować - dostała dużo zabawek po siostrzeńcach i od znajomej - m.in. garnuszek na klocuszek, żyrafę (tą samą co As kupiła), gąsienicę z FP i mnóstwo innych zabawek grających i pluszaków. Nawet klocki lego już są :-). Fakt- jak oglądam te wszystkie super zabawki to najch ętniej wszystko bym kupiła, ale chyba nie o to chodzi.

Azula - :-D:-D:-D dobre :-D

U nas był wujek i ciocia Amelki dostała zapas na dwa tygodnie obiadków i deserków:-),no i z sankami problem rozwiązany nie wiem jakie będą wspomniałam o sankach ucieszyli się,że oni kupią małej pod choinkę.Czy drewniane czy metalowe nie wiem jakie dostanie takie będą:tak:Ode mnie dostała piszczącego pieska bo nie miała bardzo jej się spodobał od babci pandę ,a chrzestna chyba jutro przyjdzie wczoraj nie mogła ,a dziś pracuje.No i dostała kupiony wcześniej domek z konikami FP też jej przypadł do gustu.Mam nadzieję ,że choćby drobiazg ale wszystkie maluchy czymś zostały obdarowane:-D

reklama
No ładne prezenty :p

Ja jako rodzic uniwersalny :p korzystam jak się da z nieogranięcia półrocznego dziecka i pomijam prezenty na mikołajki :p Ogólnie to mały dostał tonę żarcia :p od babci i taty, poza tym basenik na kulki i bączka :p

Ja dalej w poszukiwaniu odpowiedniej zabawki do kąpieli :/

Do góry