reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
2141_pd.jpg
Decyzja choinkowa dla Sary padla na lale szmaciana ktora ja zawsze chcialam miec...Jest to lala firmy Haba o imieniu Mail...do tej lalki mozna dokupic multum gadzetow wiec mysle ze prezent jest rozwojowy i na dluzszy czas.Jak tylko przyjdzie to wkleje fotki...
Dla Colina napewno cos z serii autek tylko musze jeszcze rozpakowac paczki od rodzicow i chrzestnych ktore niedawno przyszly na swieta dla dzieci i obczaic co oni im kupili.

suse - urocza ta lalka :-) Oj jakbym miała dziewczynkę... no bo sobie przecież nie kupię :-p

A ja Gabrysiowi kupiłam pod choinkę książeczkę polsko-angielską
fisher-price-ksiazeczka-szczeniaka-o-zwierzakach-v8520.jpg

Od pradziadków dostanie ten Garnuszek na klocuszek, a co moi rodzice wymyślą to się okaże :-D Teściowa jest w beznadziejnej sytuacji, więc nie sądzę, żeby coś wysłała. A my jej wyślemy fotoksiążkę ze zdjęciami z pierwszego półrocza życia Gabrysia, myślę, że będzie to dla niej najlepszy prezent.. jakoś nie lubię jej, ale szkoda mi, że nie widziała swojego wnuka na żywo :/

yolanda książeczka też fajna:tak:
ten garnuszek na klocuszek małemu kupuje moja siostra:)
ale się te nasze dzieciaczki wzbogacą przez te święta, radości co nie miara będzie:-)

Dziewczyny super kosze ,zabawki .As mam taki sam basen piłek było 200 tych mniejszych ale drugie 200 dokupiłam większych i jest dobrze :-)Dziś chrzestna ma przyjść to pewnie mała coś dostanie jutro wujek Amelki i chrzestny zarazem z ciocia chcą się pojawić.Ja to muszę coś wnuczkowi sprawić myślę o pchaczu:tak:

suse Lala świetna!!! Oj moja LAura by pewnie też chciała taką ..
Ciągnie tą moją Lale do LALEK hehe

yolanta super ta książeczka oglądałam podobną w sklepie;)

as basen na piłki fajna sprawa.. szkoda,że u mnie miejsca brak na takie cos ;(

reklama
suse - urocza ta lalka :-) Oj jakbym miała dziewczynkę... no bo sobie przecież nie kupię :-p

A ja Gabrysiowi kupiłam pod choinkę książeczkę polsko-angielską
Zobacz załącznik 520519

Od pradziadków dostanie ten Garnuszek na klocuszek, a co moi rodzice wymyślą to się okaże :-D Teściowa jest w beznadziejnej sytuacji, więc nie sądzę, żeby coś wysłała. A my jej wyślemy fotoksiążkę ze zdjęciami z pierwszego półrocza życia Gabrysia, myślę, że będzie to dla niej najlepszy prezent.. jakoś nie lubię jej, ale szkoda mi, że nie widziała swojego wnuka na żywo :/

też ją oglądałam, ale za dużo się naoglądałam i nic nie kupiłam;-)
ps. a kto lubi teściowe? ja nie:growl::growl::growl::growl::growl::growl::growl::growl::growl::growl:

Do góry