reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

natalka cudowne bodziaki, bardzo mi sie podobaja, ale ja nie mam po co isc do tesco bo u nas to tylko majtki i podkoszuli maja

a co sadzicie o tych sankach pchacz, z ta raczka do pchania?

reklama
u nas był jeden tylko kolor,były tez inne skrzynie na zabawki ale każda kosztowała powyżej 80zł a to już troche za dużo. Za tą dałam niecałe 39zł więc dlatego ją kupiłam :) Ogólnie jest super pojemna i jestem zadowolona :)

Ja juz bralam 80 Pieszczoszka zeby mu dłuzej posłuzyly ;) a juz wszedl w 8 m :) sa wieksze ale zawsze mozna w body rekaw podwinąć ;) pajace gorzej bo sa nózki :p kurde ja jade tez jeszcze jutro zapolowac i poszukam jakiegos 5paka moze cos jeszcze znajde fajnego ;)

Żanetko Hania ma boskie buciki:) A ja wczoraj Mikusiowi kupiłam takie butki Demar śniegowce owcza wełna 20/21 snow mar gratis (2820492639) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Aż wstyd się przyznać, ale Mikołaj do tej pory śmigał w adidaskach...

Paulinka az wstyd sie przyznac ale moj jak do tej pory mial pare razy buty na nogach- zimowek nie kupuje bo mlody nie chodzi wiec po sniegu nie bedzie biegal.

Zakupy super, Pieszczoszka ta skrzynia super- ja kupilam tak na szybkiego w Ikea takie czarne pojemniki- ale sa malo pojemne zwlaszcza jak sie powrzuca te wielkie i szerokie piszczaco grajace zabawki- bede musiala cos takiego jak ty gdzies poszukac.

co do sanek ja tez mialam drewniane- nigdy nie mialam metalowych wiec nie wiem jak sie je prowadzi czy lepiej czy gorzej

....a ja tez sie pochwale :p wczoraj zakupilam malutki garniturek bo ten nasz pajacogarnitur juz jest przyciasnawy- mam nadzieje ze rozm 80 na dluzej nam starczy i kurtke zimowa na cieplejsze dni jak dojda to wstawie fotke.

Azula nareszcie sie ciebie zapytam bo ciagle zapominam- ty masz dla Amelki ten kojec z pileczkami w srodku- powiedz podoba sie to Amelce? jak ona sie tym bawi? czy to jeszcze za wczesnie? no i ile tych pileczek masz?

Ostatnia edycja:
ja zabawki Gab i Xav trzymam w pudelkach po pampersach, kiedys kupilam ladne pojemniki na zabawki ale Xav wszystkie zniszczyl wiec juz ich nie ma

my mamy sanki plastikowe bez oparcia, angielskie sanki hahaha takie badziewie ale moze byc i tak tutaj snieg jest tylko przez kilka dni

reklama
Andav piłek trzeba 400 przynajmniej by to się suchym basenem mogło nazywać.No nie wiem jak inne dzieci ale ona wszystkim za długo się nie zajmuje więc i tym też nie dziecko przerzuca te piłeczki myśę ,że to dobry zakup bo widzę w tej zabawie perspektywy na dłużej .No ale wcale się z tym nie musisz spieszyć jak dziecko będzie bardziej mobilne to fajna zabawa no i jak siedzi i się przewali to nie ma krzyku.Mata piankowa jednak twardawa mimo ,że sprężysta..A na zabawki kosze na pranie z dobrego plastiku lub wiklinowe ale pełne .Dzieci lubią w to włazić więc takie są do tego dobre ,a te kufry to Zaneta zgadzam się szybko połamańce z nich dzieci zrobią.U mnie na razie stoją na ziemi ale wylądują gdzieś wyżej:tak:

Do góry