reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

400 ?:szok: o ludzie to troche trzeba zainwestowac liczyc 100 kulek po 10 euro- no nie wiem czy tyle kupie- zwlaszcza ze te kulki mi sie pozniej do niczego nie przydadza- musze przemyslec- dzieki azula

pieszczoszka dzieki- ale allegro nie dla mnie sama wiesz bo juz mi korespondencje wysylalas :-p

reklama
Andav nie trzeba tak od razu tylu piłek na początek te 100 do przerzucania starczy ale jako basen my mamy 400 (kupiłam z drugiej ręki bo tanio).Poszukaj na ebuey-u tam chyba macie?Może komuś już niepotrzebne wymyjesz i dziecko sie pobawi:tak:

a ja sie tam nie wstydze (andav ;-)), ze moj dziec jak dotad butkow na nozkach nie mial. Nasze kombinezonki maja stopki, wiec butki to dla mnie zbedny wydatek :rolleyes:

to i ja sie pochwale, a co :-D
dzis dotarł do nas kolejny kombinezon tzn juz 4 mam nadzieje ze tym razem bedzie idealny. Jak narazie raczki wystaja wiec ola paluszek włozy do buzki 2801938030.jpg

pieszczoszka - my mamy 2 - cienszy i grubszy, w rozmiarze 74/80 oraz jeden gruby na 86/92 - byl w promocji i pomyslalam, ze warto miec naz zapas, w razie gdyby te mniejsze poszly do prania

reklama
ja mam 4 ale dwa z nich nie nadaja sie do noszenia a to dlatego ze na długosc sa dobre a w rekawach za duze i ola przez nie nie moze paluszka do buzi włozyc, a ten ktory teraz nosi to taki akurat, ale źle sie go zakłada no i ten ktory dzis przyszedł

musze je na allegro wystawic

Do góry