reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Pieszczoszka ,Zaneta no śliczne zakupy ,a ja nadal co do sanek głupia:eek:.Na koniec zliczę chyba głosy i ustalę chyba zwycięzcę w ten sposób na razie drzewo lekko prowadzi:tak:ale metal też aż tak nie przegrywa no zobaczymy:-D

reklama
zanetka hehe nieźle ! No moja już wczoraj takie próby robiła ,będe musiala jej sama zabawki wyciągać.

paulinka no buciki konkret!! może teraz śmigać po największych zaspach :D
Moja tez śmigała w adasiach bo nie było az tak zimno jeszcze żeby zakladać inne a do kombinezonu buty nie potrzebne w zasadzie.

azula ja za metalowymi jestem.Zawsze takie miałam i lali jak bym miała kupowa to właśnie takie:SANKI BASIC Z OPARCIEM I ŚPIWORKIEM - WYPRZEDAŻ (2805412269) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Super zakupy dziewczyny :tak: Azula ja za dzieciaka uzywalam sanki metalowe z drewnianym siedzeniem i super ;-) a ja w sobote bylam w tesco bo jest -30% na ciuszki dla dzieci i udalo mi sie dostac tylko to HPIM3842.jpgHPIM3844.jpg bo kurde wszystko wykupione:eek: juz z małego rozmiarówki było :eek: ale oplacało sie 5pak body za 34.90 zl i koszulka i body po 14 zl ale to juz babcia kupiła;-)

Natalka body z naszym ulubionym motywem Amelianka by już piała z zachwytu no nie wiem czy nad kawalerem ubranym w te body czy nad bodami wdzianymi na kawalera;-):-).Pieszczoszka te sanki to faktycznie się ołaca ale ja jak już to myślałam i takich z podpórkami pod nóżki SUPER SANKI Z OPARCIEM I PODNÓŻKAMI 6 KOLORÓW (2824021734) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. w drewnianych znów jest ten spad do trzymania nóżek http://allegro.pl/solidne-sanki-bukowe-z-oparciem-najtaniej-i2806339660.html.Jeszcze będę myślała chyba ten mały śnieżek mnie tak sankowo nastroił:-D:tak:

natalka własnie ja bylam w tesco tez i te pajace kupiłam :) kosztowały normalnie 55zł a dałam 38zł ;) a u nas rozmiarów pełno i ogólnie wszystkiego bardzo duzo! a wiesz moze do kiedy te 30% jest??
azula fajne te sanki !

reklama
do 5.12 jest ta promocja , jutro pojade ale do innego zobaczyc jeszcze :) a w tym co bylam to rozmiarów innych pelno a 80r. to jak na lekarstwo :eek: a byly takie fajne body jeszcze:-(

Do góry