reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Pieszczoszka takie plastikowe skrzynie są w Castoramie:) Mój Mikuś ma jeszcze mało zabawek, wiięc nie potrzebuję:)

A ja muszę Mikusiowi kupić prezenty:
- z okazji pierwszego ząbka
- z okazji imienin
- na Mikołajki:)

Jadę za chwilę do Wrocławia to może coś wypatrzę:)

reklama
Dziewczyny myślę o sankach ale nie wiem które lepsze czy drewniane czy metalowe.(No wiadomo z oparciem) potem się je odkręci

Myśmy mieli przy chłopcach sanie to to wielkie było i jak byki połamali te deseczki to M oddał na złom.Były wielkie i ciężkie ale wtedy byliśmy zadowoleni ,że dostaliśmy :tak:

Ja zabawki trzymam w takim większym wiklinowym koszu z materiałem wewnątrz. Jak na razie się mieszczą ;) .
Sanki mamy po Starszaku drewniane z oparciem i maja się całkiem dobrze więc Młodszy je przechwyci. Dla G kupimy bardziej "dorosłe".

Jakoś metal w zimę mnie nie przekonuje... Poza tym kilka osób już mi mówiło, że drewniane lepsze, bo też się zastanawiałam:)

reklama
kiedys w jakims programie w tutejszej TV (cos w gatunku Galileo) saneczkarze porownywali rozne modele sanek dla dzieci - wygraly drewniane. Mnie tez najbardziej przekonuja drewniane ale to pewnie i dlatego, ze sama takie mialam w dziecinstwie :-)

Do góry