reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
ale strasznie głośno to gra Laura jak sie do tego dorwała to aż mi głowa pulsowała hehe. Z pajacyka się ucieszyłam bo wszystkie ma na styk a ten fajny bo z misia taki milutki i ciut jeszcze za duży więc też dobrze
musze kupić jakieś pudło na zabawki bo nie mam gdzie tego dawać. A wy w czym trzymacie zabawki?
musze kupić jakieś pudło na zabawki bo nie mam gdzie tego dawać. A wy w czym trzymacie zabawki?
azula
Fanka BB :)
Pieszczoszka ja kupiłam takie plastikowe pudła po 60 litrów i za 4 sztuki z wysyłką mnie wyszło 40 zł.No ale to było jakiś czas temu trzymam w tymi zabawki i ubranka .I po chłopcach mi jeszcze taki ogromny plastikowy kufer został tak więc mam .Możesz kupić też kosz wiklinowy jak takie lubisz .Kosz na pranie też może być no ekstra mebel na zabaweczki ale to później bo na razie lepiej wszystko wrzucać w jedno miejsce.A co do głośnego grania to u nas chodzik tak głośno grał no to głośnik zakleiłam przezroczystą taśmą i jest i tak głośno ale już nie tak przeraźliwie
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
musze takie pudło też kupić.. może w jakimś markecie coś znajde.. Kiedyś widziałam w tesco ale przegięcie było z ceną ,taki kartonik w pieski 90zł
z tą taśmą dobra sprawa
z tą taśmą dobra sprawa
aksmobulka
aksmobulka
azula ona już ją kocha...a bajki klubu myszki miki to już wielbi
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Fajna myszka od razu pomyślałam o Amelce
reklama
Yolanta
Kicia
Pieszczoszka ja mam taką skrzynię piracką na skarby plastikowa, w Biedronce jakoś na początku listopada były. Były też normalne tej samej wielkości skrzynie, jakoś chyba koło 50-60l - 25zł dałam. Może jeszcze będą kiedyś.
Podziel się: