reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

od dziadków na mikołaja

Załączniki

• SAM_0292.jpg
    SAM_0292.jpg
    41,9 KB · Wyświetleń: 52
  • SAM_0294.jpg
    SAM_0294.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Z pajaców to mamusia się chyba ucieszyła z pianinka Laurunia.To Ci teraz pianistka urośnie:-);-).My mamy FP takie pianinkao też ze zwierzakami wiązać to można do łóżeczka.Fajne naprawdę fajne rzeczy dostała:tak:

ale strasznie głośno to gra :szok: Laura jak sie do tego dorwała to aż mi głowa pulsowała hehe. Z pajacyka się ucieszyłam bo wszystkie ma na styk a ten fajny bo z misia taki milutki i ciut jeszcze za duży więc też dobrze;)
musze kupić jakieś pudło na zabawki bo nie mam gdzie tego dawać. A wy w czym trzymacie zabawki?

Pieszczoszka ja kupiłam takie plastikowe pudła po 60 litrów i za 4 sztuki z wysyłką mnie wyszło 40 zł.No ale to było jakiś czas temu trzymam w tymi zabawki i ubranka .I po chłopcach mi jeszcze taki ogromny plastikowy kufer został tak więc mam .Możesz kupić też kosz wiklinowy jak takie lubisz .Kosz na pranie też może być no ekstra mebel na zabaweczki ale to później bo na razie lepiej wszystko wrzucać w jedno miejsce:tak:.A co do głośnego grania to u nas chodzik tak głośno grał no to głośnik zakleiłam przezroczystą taśmą i jest i tak głośno ale już nie tak przeraźliwie:-D

reklama
Do góry