reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Ollena o wełnie gdyby nie było pampków(na szczęście są) to otulacze wełniane sa rewelacyjne.Eko mamy je stosują. wełna jest ekologiczna wcale nie tania i ma wiele wspaniałych właściwości trzyma np ciepło mimo,że jest mokra dlatego na śniegi i chłody polecam właśnie wełnę no mogłabym i futra ale nie bardzo zabijanie zwierzątek mi pasuje...Rękodzieło to coś w co ktoś serce wkłada robi dla konkretnego dziecka nie jest to robota maszynowa.Napisałam też ,że twoja córka zawsze według mnie ładnie była ubrana ,.Gdyby inni nie komentowali moich komentarzy(łącznie z Tobą) wcale do dyskusji by nie doszło_O kaszy to nie chodziło o to co Ty o niej myślisz tylko no wejdź na rozszerzenie diety i cofnij się w tył może.Przeprosiłam w tym i Ciebie zdania o ciuchach i tym naciągaczu nie zmieniłam i myślę,że pora zakończyć tą bezsensowną dyskusję.Jak ktoś się pyta o zdanie(a takie odniosłam wrażenie jak dałaś link do strony z tymi łachami) to czego oczekuje samych pochwał lub nagan bo on takie ma zdanie i niech inni też takie mają?.Ja się nie pytam czy komuś się podoba to czy tamto bo wiem ,że jednym się spodoba innym nie .Chciałaś znać zdanie innych to poznałaś.Jeszcze raz przepraszam ,że trochę mnie poniosło:tak::-D

reklama
Katasza na rankingach to ja się niestety nie znam, ale fotelik bardzo ładny:) Podoba mi się zwłaszcza ten brązowo różowy:) W ogóle to lubię połączenie brązu z jakimiś żywszymi kolorami- róż, turkus, błękit, zieleń:)

Katasza - nigdy nie slyszalam :baffled: Jak mi powiesz jak sie dokladnie nazywa ten fotelik w DE to (o ile dziec mi pozwoli) moge popatrzec po tutejszych rankingach - Niemcy maja hopla na punkcie testow jakosciowych i na ogol mozna tym testom wierzyc. W DE najbardziej chodliwe marki fotelikow to Maxi cosi oraz niemieckie Römer i (w mniejszym stopniu) Cybex - wszystkie trzy maja opinie od dobrych do bardzo dobrych (w zaleznosci od modelu)

Kugela a my slyszelismy w sklepie ze te testy wcale takie 100% wiarygodne nie sa- te testowane firmy daja im kase i wiadomo ze kto da wiecej ten ma lepsze testy- mozna sie nimi sugerowac ale 100% ufac chyba nie- zreszta komu mozna 100%

reklama
Do góry