reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Azula tu sie z toba zgodze ze Ollena bardzo czesto byla niemila w stosunku do innych- ale poco oddawac wet za wet- toc ty tez wierzaca- nie musimy tak

Kugela oooo to rzeczywiscie trafilas na beznadziejny szpital- ja mialam tak jak u ciebie- skurcze regularne a rozwarcie 1 cm i nic dalej ale polozna odrazu dala mi homeopatyczne kuleczki (niby oksytocyna) nic nie dalo, pozniej przeciwbolowe zeby mnie rozluznic i na koncu pda zebym byla totalnie rozluzniona i tez nic :-) ale tak sie rozluznilam ze jak mi ordynator w pipce grzebal zeby zdecydowac czy cc to baka puscilam- myslalam ze sie spale ze wstydu- ale ja nic nie czulam :-D

z opieka poporodowa mialam na mysli o polozne ktore do domu przychodza- tu przychodza pierwsze 8 dni codziennie i iles tam jeszcze razy pozniej- do dzisiaj mam jeszcze pare wizyt zaplaconych przez kase chorych- tylko pytan niemam :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Popisałam? Napisałam tylko, że nie podoba mi się to w jaki sposób ubierasz swoje dziecko - zrobiłam dokładnie to samo co Ty. Tylko ja napisałam to raz i bez obrażania, a Ty rzucasz epitetami na prawo i lewo. Nie krytykuję Ciebie, ba, nie miałam ochoty nawet krytykować Twojego gustu, ale chciałam Ci pokazać co sama robisz, tylko w delikatniejszy sposób.

Chciałaś zrobić odwet na Ollenę, ale pojechałaś po każdej, której podobają się te ubranka. A mi podobają się bardzo, więc poczułam się obrażona Twoimi kwiecistymi wyrazami niechęci.

Andaw masz rację :tak:Yolanta nie byłaś wcale delikatna ,a dużo gorsza niż ja bo ja pisałam ogólnie Ty personalnie.Przepraszam wszystkich ,że się zbyt uniosłam zdania o ciuchach i wyzyskiwaczu ich producencie nie zmieniam.

ojojoj widzę,że to gorąco ;-)
powiem tak-o gustach się nie dyskutuje-bo potem wychodzą takie rzeczy jak tu teraz.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry