reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Mi n.p. bardzo się nie podoba u Olleny traktowanie Polski jako ciemnogrodu. Jak czytam jej posty to gdybym tu nie mieszkała to myślałabym, że to mega zacofany kraj. Nawet tutaj musiała to wtrącić :"Azula ten ktos to wymyslil a nikt inny wczesniej na to nie wpadl, na pewno w PL.." No po co to?

Paulinka ja traktuje PL jak ciemnogrod?!?!?! Zartujesz sobie ze mnie??
Tutaj napisalam to bo moze ktoras z Was widziala juz ten typ ubran za granica a jestem pewna w PL jest to pierwsza taka kolekcja.

Ollena, czesiowe ubranka, podobne do tych ktore wkleilas wymyslil Czesio Mozil z polska projektantka i widzialam je juz dawno temu w PL :) i musze sie troche zgodzic z paulinka ze czasami pisalas niezbyt dobrze o PL chociazby przed porodem jak to fajnie jest za granica a u nas to takie zacofanie (pamietam bo wtedy sie z Toba nie zgadzalam, zreszta nie tylko ja i pisalam ze wiele sie u nas zmienilo).

kugela, tez mi sie Oli bardzo podoba :) :*

reklama
azula - wiem jak się ubierano przed wojną, wiem też jak się ubierano w średniowieczu czy renesansie. I dlaczego nie korzystać z wzorów i inspiracji tamtych czasów, nawet jeśli inspiracją jest moda wiejska? Noż kurde.:baffled:

She bo porody w IE to ja chwale ponad niebiosa! :-)
Wiele rzeczy nie lubie w IE, wiadomo ze tez wiele w PL ale PL kocham najbardziej:-)
No i fakt, widzialam czesiowe ubranka, nawet wyzej ktoras z dziewczyn wkleila link. Ale tam to sa juz ceny jak z prawdziwego kosmosu;)

Yolanta zgadzam sie!

Przykro mi jak kogoś obrażę ale inspiracja inspiracją ta jest wyjątkowo mało wymagająca ktoś na snobiźmie trzepie kasiorę sam niewiele dając.She ja również byłam zadowolona i mam porównanie bo rodziłam ponad 20 lat temu:tak:

a ja swoj niemiecki porod krytykuje na czym swiat stoi (a niby w DE jest tak super na porodowkach) :no:

Ech, tylko baby potrafia sie tak zawziecie poklocic o ciuchy. Wyluzujcie laski!!!!! :-)

Co do ubranek dzieciecych to na pajacykach swietnie widac, jak to sie ma na przestrzeni pol roku:

Ostatnia edycja:
No i dobrze, wpadł ktoś na pomysł zrobienia minimalistycznie prostych ubranek -> ma klientów -> trzepie kasę -> jest szczęśliwy prawdopodobnie z tego powodu. I świetnie, życzę powodzenia. Na tym polega bycie projektantem - wymyślasz coś co się sprzeda. Tobie się nie podoba, ale wielu innym ludziom tak - i o to chodzi.

reklama
kugela na niemowlaku tak, ale juz roczniakowi mozna kupowac spokojnie bo juz tak szybko nie rosnie.
Patryk moj nosi ten sam rozmiar od roku, ponosi jeszcze kolejne pol wiec jak m kupie taka bluze to bedzie mial na caly rok spokojnie a jest to uniwersalne wiec i dresy i bluze przejmie Mia.
Sukienka dla niej jest 9miesiecy do 1,5 roku, wiec do kolejnej zimy tez spokojnie pochodzi.

Yolanta to ze trzepie kase to na bank..dopiero wrzucilam cos do koszyka a juz zniknelo i Produkt niedostepny..jak buleczki!

Ostatnia edycja:
Do góry