reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Cha cha któraś gdzieś z kimś i w TV to ..... pokazali nie raz widziałam lansowanie szajsu by ktoś na snobach zarabiał.A podobać się może wszystko każdemu co innego ale to jawne żerowanie na ..... ludzkiej .Ollena ja też handlowałam i zawsze by wcisnąć coś miałam ostatnią sztukę następna będzie za x czasu lub wcale no nieźle kręcą

reklama
owszem, Ollena, ale za to niemowle tak nie niszczy ubranek jak roczniak ;-)

W marketingu dziala prosta zasada: towar nie jest tyle wart ile jest, tylko tyle, ile ludzie chca za niego zaplacic :-p

kugela fajne porownanie- musze tez takie zrobic bo juz zapomnialam jaki natus byl malutki:-(
a czemu zle wspominasz- ja nie mam porownania z porodami w PL ale ten w De wspominam super- pobyt w szpitalu fantastycznie- jedzenie lepsze jak w domu no i opieka poporodowa wydaje mi sie duzo lepsza jak PL oczywiscie nie krytykujac PL- toc to moja ojczyzna:tak:

Poród wspominam bardzo dobrze:) I opiekę poporodową też. Nie w każdym szpitalu tak jest, ale ja trafiłam tak, że jakbym narzekała to bym grzeszyła.

Azula Ty serio?!
Kupuje w Gapie czy innych sklepach, laduje do koszyka z mysla o tym, ze zaplace jutro. Na drugi dzien juz polowy koszyka nie ma bo zostaje wykupione.
Musze poczekac z 1-2 tyg zeby towar przyszedl i wtedy moge zamawiac.
Tutaj kobitki powinny miec tego miliony i nigdy nie ma prawa braknac bo jak braknie tzn ze krecenie i szajs?!
No dziwi mnie takie myslenie.
Gdyby ktos kupil, pomacal i stwierdzil, ze szajs to mialyby chociaz jeden krytyczny komentarz. Widze tysiace pozytywnych i widze ze ludzie kupuja non stop. Ja musze zwlekac bo nie mam konta na allegro i czekam az kuzynka mi kupi.
Ale Azula kup z welny czy innej drucianej roboty i bedziesz zadowolona, welny nigdy nie braknie;)

kugela moj roczniak chyba byl wybitny i nic nie niszczyl. Ostatnio wyciagalam wszystko i jak nowe:)

Ostatnia edycja:
A ja nie porównam tych ciuszków bo te najmniejsze już sa w dalszym użytkowaniu.A Amelianka nosiła rozmiar 50 i był luźny bo na długość OK może tak dla porównania teraz 68 nosi.Yolante uprasza sie o nie wchodzenie na zdjęcia 100_0619.jpg100_1275.jpgAcha Ollena , brak mi słów czepiasz się o to ,że satyna brzydka i tania.Ręcznie robione ciuchy be.Ile dziewczyn chrzeciło w tajkich ubrankach??? psy to jak rasowe to rodowód musza mieć Ty masz ??? Kasza manna to obrzydlistwo itp itd ja nieraz się w język gryzłam.Szajsu dla snobów tez nie braknie będzie za dwa tygodnie

Ostatnia edycja:
Poddaję się. Ja próbuję Ci azula uświadomić, że obrażanie kogoś za to jaki ma gust jest przynajmniej niesympatyczne, żeby się gorzej nie wyrazić, a Ty dalej swoje, że snobka, bo podoba się coś innego niż w każdym sklepie dookoła. Snobką nie jestem, ubieram się w lumpkach. Chociaż chyba bardziej dlatego, że po prostu zwykle nie lubię tego co w aktualnej modzie i tylko w lumpkach można znaleźć coś innego niż wszędzie dookoła i nie za 10x wyższą cenę :-p

andav - ja tez zapomnialam a jak przylozylam 56 do 80 to mnie wrylo w panele :eek:

Moj porod w DE (cenzura - ochrona prywatnosci) Rozmawialam niedawno na spacerze z inna mamuska (Niemka, rodzila miesiac po mnie) - miala identyczne odczucia jak ja :baffled:

Ostatnia edycja:
uuu poznalam nowa Azule:sorry2: nie ma sensu ciagnac chyba tej dyskusji- czesto Ollena wkurza mnie swoimi komentarzami ale tu troszke Azula przyznam ze przesadzilas:zawstydzona/y: bez obrazy:tak:

reklama
Andaw a mam to gdzieś czy przesadziłam ja jestem raczej spokojna i wiele znoszę .Ollena nie raz krytykowała nie mnie nawet ,a innych niech się dowie jak to jest wełny nie braknie jest zdrowa i naturalna ja ja cenię i cudza ciężką pracę ,Yolanta pokazałam Olleniejak to miło ,a Ty też sie nie popisałaś więc mnie nie krytykuj

Do góry