reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Cha cha któraś gdzieś z kimś i w TV to ..... pokazali nie raz widziałam lansowanie szajsu by ktoś na snobach zarabiał.A podobać się może wszystko każdemu co innego ale to jawne żerowanie na ..... ludzkiej .Ollena ja też handlowałam i zawsze by wcisnąć coś miałam ostatnią sztukę następna będzie za x czasu lub wcale no nieźle kręcą

reklama
owszem, Ollena, ale za to niemowle tak nie niszczy ubranek jak roczniak ;-)

W marketingu dziala prosta zasada: towar nie jest tyle wart ile jest, tylko tyle, ile ludzie chca za niego zaplacic :-p

kugela fajne porownanie- musze tez takie zrobic bo juz zapomnialam jaki natus byl malutki:-(
a czemu zle wspominasz- ja nie mam porownania z porodami w PL ale ten w De wspominam super- pobyt w szpitalu fantastycznie- jedzenie lepsze jak w domu no i opieka poporodowa wydaje mi sie duzo lepsza jak PL oczywiscie nie krytykujac PL- toc to moja ojczyzna:tak:

Poród wspominam bardzo dobrze:) I opiekę poporodową też. Nie w każdym szpitalu tak jest, ale ja trafiłam tak, że jakbym narzekała to bym grzeszyła.

Azula Ty serio?!
Kupuje w Gapie czy innych sklepach, laduje do koszyka z mysla o tym, ze zaplace jutro. Na drugi dzien juz polowy koszyka nie ma bo zostaje wykupione.
Musze poczekac z 1-2 tyg zeby towar przyszedl i wtedy moge zamawiac.
Tutaj kobitki powinny miec tego miliony i nigdy nie ma prawa braknac bo jak braknie tzn ze krecenie i szajs?!
No dziwi mnie takie myslenie.
Gdyby ktos kupil, pomacal i stwierdzil, ze szajs to mialyby chociaz jeden krytyczny komentarz. Widze tysiace pozytywnych i widze ze ludzie kupuja non stop. Ja musze zwlekac bo nie mam konta na allegro i czekam az kuzynka mi kupi.
Ale Azula kup z welny czy innej drucianej roboty i bedziesz zadowolona, welny nigdy nie braknie;)

kugela moj roczniak chyba byl wybitny i nic nie niszczyl. Ostatnio wyciagalam wszystko i jak nowe:)

Ostatnia edycja:
A ja nie porównam tych ciuszków bo te najmniejsze już sa w dalszym użytkowaniu.A Amelianka nosiła rozmiar 50 i był luźny bo na długość OK może tak dla porównania teraz 68 nosi.Yolante uprasza sie o nie wchodzenie na zdjęcia 100_0619.jpg100_1275.jpgAcha Ollena , brak mi słów czepiasz się o to ,że satyna brzydka i tania.Ręcznie robione ciuchy be.Ile dziewczyn chrzeciło w tajkich ubrankach??? psy to jak rasowe to rodowód musza mieć Ty masz ??? Kasza manna to obrzydlistwo itp itd ja nieraz się w język gryzłam.Szajsu dla snobów tez nie braknie będzie za dwa tygodnie

Ostatnia edycja:
Poddaję się. Ja próbuję Ci azula uświadomić, że obrażanie kogoś za to jaki ma gust jest przynajmniej niesympatyczne, żeby się gorzej nie wyrazić, a Ty dalej swoje, że snobka, bo podoba się coś innego niż w każdym sklepie dookoła. Snobką nie jestem, ubieram się w lumpkach. Chociaż chyba bardziej dlatego, że po prostu zwykle nie lubię tego co w aktualnej modzie i tylko w lumpkach można znaleźć coś innego niż wszędzie dookoła i nie za 10x wyższą cenę :-p

andav - ja tez zapomnialam a jak przylozylam 56 do 80 to mnie wrylo w panele :eek:

Moj porod w DE (cenzura - ochrona prywatnosci) Rozmawialam niedawno na spacerze z inna mamuska (Niemka, rodzila miesiac po mnie) - miala identyczne odczucia jak ja :baffled:

Ostatnia edycja:
uuu poznalam nowa Azule:sorry2: nie ma sensu ciagnac chyba tej dyskusji- czesto Ollena wkurza mnie swoimi komentarzami ale tu troszke Azula przyznam ze przesadzilas:zawstydzona/y: bez obrazy:tak:

reklama
Andaw a mam to gdzieś czy przesadziłam ja jestem raczej spokojna i wiele znoszę .Ollena nie raz krytykowała nie mnie nawet ,a innych niech się dowie jak to jest wełny nie braknie jest zdrowa i naturalna ja ja cenię i cudza ciężką pracę ,Yolanta pokazałam Olleniejak to miło ,a Ty też sie nie popisałaś więc mnie nie krytykuj

Do góry