reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
Paulinka ja traktuje PL jak ciemnogrod?!?!?! Zartujesz sobie ze mnie??
Tutaj napisalam to bo moze ktoras z Was widziala juz ten typ ubran za granica a jestem pewna w PL jest to pierwsza taka kolekcja.

Ja kocham Polske, po co bym tu przylatywala 5 razy w roku gdybym uwazala ja za ciemnogrod?!
Ja Irlandie w wielu aspektach uwazam za ciemnogrod ale jestem tam bo narazie musze..
No ale jaja..

oooo kugelaaaa wstawilas fotke Oliego ale slodycz- a ty tak na niego narzekasz :-) czy taki aniolek moze strzepic nerwy:confused::-D:-D:-D

o ciuchach w ktore ubieracie sie nie wypowiadam .... bo to rzecz gustu a o tych sie nie dyskutuje..... aczkolwiek spojrzalam na te ciuchy Olleny raz pomyslalam nic ciekawego, spojrzalam za jakis czas znowu- pomyslalam ciekawe- teraz znowu zajrzalam coby poogladac o co tu sie rozchodzi i spodobala mi sie ta ich prostota- toc w prostocie piekno;-) odbiegajac o tego ile kosztuja bo rzeczywiscie nie dalabym tyle za taka "szmatke"

Przykro mi ale muszę jeszcze dopisać bo jak ja ostro ,że takie coś szyło się dziesiąt lat temu na wioskach bo kroju ludzie nie znali to ja be i wredna ,a jak Ollena ,że nikt nie wymyśliuł to OK:szok:

Jedyny dobry aspekt tej dyskusji to to że Kugela W KOŃCU wkleiła zdjęcie swojego maluszka
a075.gif
d040.gif
a055.gif
na galerie wrzuc zeby wszyscy widzieli jak teraz wygląda
g030.gif

Pewnie uznają, że za poważnie. Nie wiem, mi się te wszystkie misie-królisie specjalnie nie podobają, mały miał kilka takich ubranek prezentów, ale reszte to "normalne" ubrania i uważam, że niemowlaczek w "dorosłych" ubraniach wygląda uroczo i tyle. Mój gust, moja sprawa :-) Dobranoc :-)

Ollena widać za krótko żyjesz może tak na filmy w starym kinie sobie popatrz zobaczysz przedwojenną cudną modę Ja widziałam różne style i mody bo kiedyś ubrań się nie wyrzucało były zbyt drogie i coś o tym wiem.

reklama
Azula ogladam filmy i tak, wg Ciebie te ubrania to jak dawne worki po ziemniakach, niech bedzie.
Ja nie toleruje welny, w ktora ubierasz Amelke (wg mnie mega niewygodne i niepraktyczne dla niemowlaka) a Ty dresowych workow;)

Yolanta jesli za powaznie to do niebieskiej kiecki mozna dolaczyc mocno rozowe wzorkowe rajtki i bedzie bardziej kolorowo;)
Plusem jednokolorowych ubran jest to, ze mozna wszystko do nich ubrac:)

Do góry