reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Azula czyli jak chce kupić to komentujesz, że paskudne, a jak już kupię i ubiorę to nie skomentujesz? No wybacz, ale teraz pojechałaś po bandzie z tą oceną. Nie podoba się to spoko, możesz powiedzieć, że się nie podoba, a nie smarować X postów o tym jakie to obrzydliwe, wsiowe i badziewne. Mi się na przykład nie podoba to jak ubierasz Amelkę, ale nie komentuję tego milion razy, w sumie gdybyś tak nie najechała to nie miałabym powodu komentować nawet teraz. Ot Twój gust, Twoja wola.

Pieszczoszka - ja tam nie widzę w poście Kataszy żadnego ataku, po prostu zareagowała na moim zdaniem obraźliwe posty azuli.

reklama
pieszczoszko Katasza wcale nie naskoczyla na Azule tylko delikatnie i zwiezle jej wytlumaczyla.

Chcialam jeszcze dodac, ze niektorzy lubia kupic 10 ubranek tanich (uzywanych nawet) a inni 1 drozsze a lepszej jakosci.
Ja sie nie raz na tanim przejechalam..

Mialam tez spytac czy jak ubiore dziecko w te ubrania i wkleje zdjecie to nie zostana skrytykowane? nagle np. Azula napisze, ze wszystko jest cacy?

Ollena wychowałam dwóch synów starałam się im kupować to co widziałam na innych młodych ludziach ale mnie nie stać na kupowanie lansowanej mody za byle szmatkę 100 zł:no: .Kupowałam to co uważałam za stosowne za cenę jaką uważałam za realną.Jakbym miała w trzy doopy pieniędzy to może bym ich do sklepu brała by se wybierali.Jedno na co kasę dostawali to na buty bo but na pewno trzeba przymierzyć.Często kupowałam ubrania używane tak jak i teraz..Na szczęście teraz jest wiele stylów i nie ma jakiejs jednej mody:-DYolanta bo na szczęście jeszcze Ollena w to dzieci nie ubrała ,a szkoda by było za plecami jakiś niemiły komentarz usłyszeć.I proszę nie wchodzić na galerię jak będę dawać zdjęcia mojehgo dziecka skoro tak Cię rażą jej ubrania bo nago jej nie bedę dla Ciebie fotografować.PS Ollena napisałam ,że nie skomentowałabym ,a nie że byłoby cacy i bym pochwaliła

Ostatnia edycja:
Ja sie absolutnie nie uwzielam na Azule ale wyglada na to, ze ona sie uwziela.

Azula u mnie w domu ani nie brakowalo ani sie nie przelewalo. Ale jak juz przyszedl pewien wiek nasz to mama juz nam nie kupowala sama, my prosilismy ze chcemy cos tam i szlo sie do sklepu, mierzylo i kupowalo.
Rodzice nie kupowali w ciemno tylko po to zeby lezalo w szafie...to dopiero strata kasy.
No i ja rozumiem, ze kogos nie stac, ale po co ta cala krytyka? Ty sie nakrecasz a mnie sie odechciewa zakupu.
Teraz mnie stac za rok juz moze bedzie mnie stac tylko na zwykle sklepy, oka sobie wtedy nie wydlubie.

ja jak najbardziej popieram dzialalnosc niszowych firm i wole pojsc do klimatycznej kafejki niz do sztampowego Starbucksa. Dla dziecia kupowalismy tez niektore rzeczy w malych, rzemieslniczych, lokalnych firemkach np. lozeczko, przewijak, czesc zabawek. Flawless jednak jest na moj nos zbyt powazny dla maluszkow. Ja wole cos takiego:

Ostatnia edycja:
mi sie te szare ubrania podobaja, te czesiowe juz kiedys widzialam i tez mi sie podobaly ale nie dalabym 100zl za bluze dla dziecka. dla siebie zreszta tez juz dawno przestalam kupowac drogie rzeczy. ostatnio np. kupilam Malemu super modna bluze za cala zlotowe :) zaoszczedzone pieniazki na ubraniach wole wydac na cos innego, np. na jakis wyjazd

reklama
Dziewczyny spokojnie... Znowu się robi zamieszanie. Ollena wkleiła link z komentarzem, że się zakochała w ciuszkach- no cóż nie każda się musiała w nich zakochać i miała prawo to napisać. Może mogła to zrobić dyplomatyczneij, ale myślę, że można to wybaczyć:)

Mi n.p. bardzo się nie podoba u Olleny traktowanie Polski jako ciemnogrodu. Jak czytam jej posty to gdybym tu nie mieszkała to myślałabym, że to mega zacofany kraj. Nawet tutaj musiała to wtrącić :"Azula ten ktos to wymyslil a nikt inny wczesniej na to nie wpadl, na pewno w PL.." No po co to?

Kugela TwOj synek ubrany jak najbardziej w moim guście:)

Ostatnia edycja:
Do góry