reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
Co do pampersow tomy od poczatku na dadach , zadowolona jestem cala noc przesypia nic sie nie dzieje zadnych przelotow , odparzen wiec nie zmieniam nawet na promocje niepoluje ,,,biedronka prawie za domem wiec jak braknie kupuje paczke za 28 zl i jest ok

Azula- bo za 10 lat dziecko będzie miało "swoje" zdanie. A co do tych ciuszków to oczywiście mogą ci się nie podobać ale wydaje mi się, że twoje komentarze są mocno przesadzone. Nikt nie kwestionuje stylu w jakim ubierasz Amelkę więc daj innym "żyć swoim życiem".

Patina my to samo co Ty ale raz była mega kupcia to ciut przeleciało boczkiem i raz źle zapięłam to z kolei pajacyk było mokry a tak to sobie dady bardzo chwalę my cały czas na trójkach jeszcze i trochę pociągniemy bo Amelianka drobinka:tak:

Wlasnie Azula - za 10 lat Patryk mi powie zebym sie odczepila od jego garderoby i tyle.
Mia tez mysle bedzie miala juz swoj poglad na ubrania.

Katasza czy ja kiedyś skrytykowałam jak cudze dziecko jest ubrane:no:.Jakby Ollena tak ubrane dzieci pokazała najpewniej zero komentarza by było z mojej strony:tak: .A za 10 lat dziecko też będzie chodziło w tym co mu kupisz lub gołe bo samo nie zarabia .No o tych szkolnych jazdach to i słyszałam ,że jak nie ma majtek z HK to jest gorsza ale sami ich tego uczymy:-(

Azula ale 14latkowi nie kupisz juz sama tylko bierzesz go do sklepu i sam wybiera. Chyba, ze kupisz z mozliwoscia oddania;-))

reklama
Do góry