reklama
Patina26
Fanka BB :)
Co do pampersow tomy od poczatku na dadach , zadowolona jestem cala noc przesypia nic sie nie dzieje zadnych przelotow , odparzen wiec nie zmieniam nawet na promocje niepoluje ,,,biedronka prawie za domem wiec jak braknie kupuje paczke za 28 zl i jest ok
Azula- bo za 10 lat dziecko będzie miało "swoje" zdanie. A co do tych ciuszków to oczywiście mogą ci się nie podobać ale wydaje mi się, że twoje komentarze są mocno przesadzone. Nikt nie kwestionuje stylu w jakim ubierasz Amelkę więc daj innym "żyć swoim życiem".
azula
Fanka BB :)
Katasza czy ja kiedyś skrytykowałam jak cudze dziecko jest ubrane.Jakby Ollena tak ubrane dzieci pokazała najpewniej zero komentarza by było z mojej strony .A za 10 lat dziecko też będzie chodziło w tym co mu kupisz lub gołe bo samo nie zarabia .No o tych szkolnych jazdach to i słyszałam ,że jak nie ma majtek z HK to jest gorsza ale sami ich tego uczymy:-(
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
katasza ty troszke przesadziłaś teraz naskakując na azule spokojnie
reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Azula- bo za 10 lat dziecko będzie miało "swoje" zdanie. A co do tych ciuszków to oczywiście mogą ci się nie podobać ale wydaje mi się, że twoje komentarze są mocno przesadzone. Nikt nie kwestionuje stylu w jakim ubierasz Amelkę więc daj innym "żyć swoim życiem".
tym
Podziel się: