reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Muszę kupić te świąteczne Dady:) Z 2 byłam niezadowolona, ale teraz może będzie lepiej:)

Olenna ubranka to zawsze jest kwestia gustu. Czapka- ok. Bluza też w ostateczności mogłby być. Sukieneczka przy jakiś fajnych dodatkach też by uszła, ale tych spodni to w życiu bym dziecku nie założyła. I wiem, że w mojej rodzinie i wsród znajomych zachwytu też by nie wzbudziły. Za mało światowi chyba jesteśmy.

reklama
ja kupowałam pampersy za 34,99zł a dady za 29,99 wiec róznica zadna. Ja jeszcze nigdy nie kupiłam pampersów w tym wielim opakowaniu bo sie nie oplaca, po przeliczeniu wychodzi ok 55gr za piluche a z mniejszego opakowania ok50gr, albo 52gr

Pampersy Sleep and Play sa ciagle w promocji.

Paulinka zalezy co sie komu podoba, ja lubie tzw pumpki i chudemu mojemu synowi dodadza kg ;)

Kwestia gustu. Dobrze, że nie mam dziewczynki, bo te sukienki są moim zdaniem przecudowne i pewnie bym kombinowała jak tu kupić :-p dla chłopca też mi się podobają, ale już nie AŻ TAK :-p

Paulinka dla mnie to wsiowe szycie takie jak ktoś wcale ne krawiectwie się nie znał tak szył lat temu dzieści:tak:,a teraz ktoś wymyślił ,że na tym zarobi i jak widać zarobi:crazy: mnie się nie podobają o ,a znajoma się wyraziła o tych ciuchach cytuję takie siermiężne.O kolorach raczej ich braku to nawet nie ma co dyskutować .A te spodnie to wyglądają na śląsku by się powiedziało jakby kto w galoty narobił .No ale kwestia gustu widać ja też mało światowa:-)

azula - ales sie uczepila tych ciuchow :-D To tez nie moj styl i tez mi sie kojarza z chinskimi robotnikami ale jakos mnie te ubranka tak nie draznia jak Ciebie ;-)

Moj dziec wyrosl w ciagu pol roku z 4 rozmiarow. Jasne, ze pozniej dzieci rosna wolniej ale za to poplamia przy jedzeniu, dra/wycieraja przy raczkowaniu - nie widze sensu inwestowania w "designerskie" ciuchy. Ubranka maja byc wg. mnie praktyczne do noszenia, dobrej jakosci (w sensie: material przyjazny dla skory dziecka) i dzieciece. Nie jestem za robieniem z dzieci doroslych. Kazdy wiek ma swoje przywileje. Dorosli nie beda zasuwac (raczej) w misiowym kombinezonie z uszkami i ogonkiem a bobasa nie ubralabym w garniak. Ale po to sa rozne gusta i rozne opinie na swiecie, zeby bylo ciekawiej :-) I wesolo mi sie czyta Twoje epitety pod adresem tych projektantow :-)

No bo jak dla mnie wyjątkowo wstrętne i jeszcze ktoś chce tyle zarobić i to w tym wszystkim najgorsze :tak::szok:ja rozumiem ,że ktoś się napracuje i wymyśli coś ładnego ale to :no: nie będę już opisywać jak to uszyć ;-)Ale już więcej nic o nich nie napiszę ,a to moje i moich znajomych prywatne zdanie :tak:

reklama
Kugela myslalam, ze tylko mi sie wydaje ze Azula przesadza;)

Moja mama tez nie swiatowa a sie zachwycila wiec cos w tym musi byc. Cena? Jak z kosmosu, fakt. Ale za 10 lat dziecku nie kupie tego co mi sie podoba wiec kiedy jak nie teraz?

Azula ten ktos to wymyslil a nikt inny wczesniej na to nie wpadl, na pewno w PL..
Ten ktos poswieca na to duzo pracy i jak widze na FB ma mnostwo zamowien i ludzie pchaja sie drzwiami i oknami.
Lepiej Nike czy Adidas? No prosze Cie...to dopiero sa okropne ubrania.
Mowie do mamy, ze drogie a chcialam np czapke. Ona na to, ze jakie drogie, czapka 40zl a tato dzis kupil czapke za 66 (Reebok bodajze).
Dlaczego te firmy moga zarabiac a taka wg Ciebie nie?

Ostatnia edycja:
Do góry