reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Muszę kupić te świąteczne Dady:) Z 2 byłam niezadowolona, ale teraz może będzie lepiej:)

Olenna ubranka to zawsze jest kwestia gustu. Czapka- ok. Bluza też w ostateczności mogłby być. Sukieneczka przy jakiś fajnych dodatkach też by uszła, ale tych spodni to w życiu bym dziecku nie założyła. I wiem, że w mojej rodzinie i wsród znajomych zachwytu też by nie wzbudziły. Za mało światowi chyba jesteśmy.

reklama
ja kupowałam pampersy za 34,99zł a dady za 29,99 wiec róznica zadna. Ja jeszcze nigdy nie kupiłam pampersów w tym wielim opakowaniu bo sie nie oplaca, po przeliczeniu wychodzi ok 55gr za piluche a z mniejszego opakowania ok50gr, albo 52gr

Pampersy Sleep and Play sa ciagle w promocji.

Paulinka zalezy co sie komu podoba, ja lubie tzw pumpki i chudemu mojemu synowi dodadza kg ;)

Kwestia gustu. Dobrze, że nie mam dziewczynki, bo te sukienki są moim zdaniem przecudowne i pewnie bym kombinowała jak tu kupić :-p dla chłopca też mi się podobają, ale już nie AŻ TAK :-p

Paulinka dla mnie to wsiowe szycie takie jak ktoś wcale ne krawiectwie się nie znał tak szył lat temu dzieści:tak:,a teraz ktoś wymyślił ,że na tym zarobi i jak widać zarobi:crazy: mnie się nie podobają o ,a znajoma się wyraziła o tych ciuchach cytuję takie siermiężne.O kolorach raczej ich braku to nawet nie ma co dyskutować .A te spodnie to wyglądają na śląsku by się powiedziało jakby kto w galoty narobił .No ale kwestia gustu widać ja też mało światowa:-)

azula - ales sie uczepila tych ciuchow :-D To tez nie moj styl i tez mi sie kojarza z chinskimi robotnikami ale jakos mnie te ubranka tak nie draznia jak Ciebie ;-)

Moj dziec wyrosl w ciagu pol roku z 4 rozmiarow. Jasne, ze pozniej dzieci rosna wolniej ale za to poplamia przy jedzeniu, dra/wycieraja przy raczkowaniu - nie widze sensu inwestowania w "designerskie" ciuchy. Ubranka maja byc wg. mnie praktyczne do noszenia, dobrej jakosci (w sensie: material przyjazny dla skory dziecka) i dzieciece. Nie jestem za robieniem z dzieci doroslych. Kazdy wiek ma swoje przywileje. Dorosli nie beda zasuwac (raczej) w misiowym kombinezonie z uszkami i ogonkiem a bobasa nie ubralabym w garniak. Ale po to sa rozne gusta i rozne opinie na swiecie, zeby bylo ciekawiej :-) I wesolo mi sie czyta Twoje epitety pod adresem tych projektantow :-)

No bo jak dla mnie wyjątkowo wstrętne i jeszcze ktoś chce tyle zarobić i to w tym wszystkim najgorsze :tak::szok:ja rozumiem ,że ktoś się napracuje i wymyśli coś ładnego ale to :no: nie będę już opisywać jak to uszyć ;-)Ale już więcej nic o nich nie napiszę ,a to moje i moich znajomych prywatne zdanie :tak:

reklama
Kugela myslalam, ze tylko mi sie wydaje ze Azula przesadza;)

Moja mama tez nie swiatowa a sie zachwycila wiec cos w tym musi byc. Cena? Jak z kosmosu, fakt. Ale za 10 lat dziecku nie kupie tego co mi sie podoba wiec kiedy jak nie teraz?

Azula ten ktos to wymyslil a nikt inny wczesniej na to nie wpadl, na pewno w PL..
Ten ktos poswieca na to duzo pracy i jak widze na FB ma mnostwo zamowien i ludzie pchaja sie drzwiami i oknami.
Lepiej Nike czy Adidas? No prosze Cie...to dopiero sa okropne ubrania.
Mowie do mamy, ze drogie a chcialam np czapke. Ona na to, ze jakie drogie, czapka 40zl a tato dzis kupil czapke za 66 (Reebok bodajze).
Dlaczego te firmy moga zarabiac a taka wg Ciebie nie?

Ostatnia edycja:
Do góry