reklama
Mnie się podobają choć fakt,za dużo szarości. bardziej kolorowo i w nieco podobny deseń są czechociuchy Mnie się bardzo podobają no ale cena jeszcze bardziej powalająca
CzesioCiuch
CzesioCiuch
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Katasza uwierz, że ja Mikołajkowi falbanek, cekinów, hafcików i tych innych błyszczących badziewi nie ubieram:-):-):-):-):-)
natalka my tez ostatnio tylko na dadach bo pampki sie skonczyły a brak kasy na pieluchy wiec na noc zakladam i jest ok. A co do wytrzymałosci to potwierdzam ze starczaja na tak dlugo jak pampki. Jedynie co to nie bylam zadowolona z dada rozm 2.
azula
Fanka BB :)
Ja lecę cały6 czas na dada bo na pampersy stać by mnie nie było są OK.A jak jest mega wielki luźny kupiszon to przeleci przez wszystko.Uwierzcie na słowo.A duże siusiu też zwłaszcza jak się coś źle pozapina.Co do tych ubranek co Ollena się zakochała pokazałam 3 ludziom i jakoś wszyscy zgodnie (choć niezależnie bo odzielnie byli pytani) stwierdzili ,że sa workowate.
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
joasia te fajne! my tez na dadach tez mnie nie stać aby caly czas kupowac pampki.. no chyba ze promocja
reklama
natalka1704
Fanka BB :)
Powiem wam ze te mniejsze rozmiary Pampersów w promocji to wychodzily praktycznie tak samo jak Dady a nawet czasami taniej ale teraz te 4+ to juz jest roznica wiec mysle ze my na Dadach bedziemy w dzien jechac a mam cale pudle 4+ to napewno na długo teraz starczy, a teraz przy zabkowaniu jak mi młody robi czasem 2 razy dziennie luzniejsza kupke to znowu idzie mi ich wiecej
Podziel się: