Anik - a masz wyciąg z regulaminu
6. Akcją objęte są wszystkie artykuły pochodzące ze stoiska ZABAWKI. Akcja nie dotyczy konsoli, gier
komputerowych i na konsole, zestawów edukacyjnych, książek, zabawek dla niemowląt i asortymentu
sportowego.
7. Warunkiem uczestnictwa w Akcji jest zakup dowolnych towarów z kategorii określonej w pkt. 6
regulaminu, w terminie określonym w pkt. 3 regulaminu za co najmniej 10 zł brutto, zarejestrowany na
jednym paragonie z użyciem karty CLUBCARD.
Byla któras tam i coś wie, co w promocji a co nie?? Bo nie chce mi sie jechac w ciemno...
hej,
może się tu do czegoś przydam, bo wczoraj wieczorem buszowałam z małżem po Tesco w poszukiwaniu prezentów dla chrześniaków a mamy ich 5-cioro (w przedziale wiekowym 5 miesięcy- 8 lat) ;-), kupilismy dla 3 letniej dziewczynki chodząco-mówiąco-raczkująco i kto wie co jeszcze lalkę czu-czu i klocki Lego Duplo dla 3 letniego chłopca.
Półki uginają się od zabawek jest ich mnóstwo a ludzi jeszcze więcej
można dostać oczopląsu:-)
co do samej organizacji to oczywiscie jak to w Tesco jeden wielki bałagan, bo ten kto niedoczytał regulaminu nie wie że zabawki edukacyjne/interaktywne nie są obięte promocją, ale tak właściwie nikt nie jest w stanie określić, które zabawki mają takie miano, czy np gry planszowe albo scrable są zaliczane do edukacyjnych????
zatem idąc do kasy nie wiesz czy rzeczy które masz w koszyku są promocyjne, co lepsze nawet odchodząc od kasy tego nie wiesz
płaci się normalną cenę, a dopiero chwila prawdy następuje przy oddzielnym stanowisku, trzeba z paragonem i kartą Club Card złosić się do obsługi klienta i dopiero tam po kodzie czy czymś tam pani sprawdza czy zabawki sa objęte promocją, jeśli tak to dostaje się do wykorzystania bony o wartości 50% ceny zakupionych zabawek, my dostalismy bony na 120zł do wykorzystania do końca roku. Natomiast jeżeli nie ma się "tyle szczęścia"
i zabawki nie są w promocji to możesz je poprostu oddać w tym właśnie punkcie...trochę zamieszania z tym jest, zresztą dziś to chyba już ostatnia noc jeśli mnie pamięć nie myli ????
upss widzę że się tu wstrzeliłam w jakąs dyskusję...sorry