reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Nie znam sie na fotelikach ale kazdemu dziecku teraz ciasno w fotelu w kurtce czy kombinezonie.
TRzeba przeczekac zime i ja planuje kupic nowy fotel ok roku Mii, tymbardziej ze ona jeszcze nie siedzi wiec nie ma opcji na wiekszy fotelik.

reklama
a tu zestaw naszych bajkowych stworków itd KUGELA zamknij oczy!!:-D:-D
Oliś z autkami na klacie, na drugim zdjęciu widać moją piżamkę z Minnie no i mały w moich kapciach HK:-D

2012-11-23 10.57.48.jpg 2012-11-23 10.08.43.jpg 2012-10-07 11.25.20.jpg

Martusia- cudne zdjecia!!! :tak:

Kugela
wstyd sie przyznac ale my juz zakupilismy ta kolejke drewniana- w aldi süd - bylismy akurat w darmstadt- troche sobe poczeka :tak:

Dziewczyny ma któraś link do piankowej maty, którą As wrzucała? Jakoś nie mogę go znaleźć a chciałabym się przyjrzeć bo obleciałam już 4 tesca w Łodzi i nigdzie nie ma tych puzzli. Zostało mi jeszcze jedno ale w drugim końcu miasta i zupełnie nie po drodze gdziekolwiek.
Tu masz puzzle sensoryczne
Puzzle piankowe - Misie duże :: Swiat-zabawek.pl
a tu gładkie
Puzzle piankowe - Roślinki :: Swiat-zabawek.pl

Jak chcesz jednokolorowe duże maty z puzzli to kupisz w każdym sportowym sklepie ;-)

A ja tak już w temacie świątecznym :-p Chcę małemu jakieś klocki kupić i tak się zastanawiam czy jest sens z bajerami typu GARNUSZEK NA KLOCUSZEK KLOCKI FISHER PRICE K0428 (2789448259) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. (swoją drogą, nazwa tej zabawki jest najidiotyczniejszą nazwą jaką mogli wymyślić! :-p) czy lepiej się nie wygłupiać i coś prostego tego typu Pierwsze klocki Fisher Price K7167 PROMOCJA! (2796440731) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ? Macie jakieś doświadczenie z tego typu klockami?
Osobiście polecam garnuszek ,bo dla takiego szkraba jest o wiele ciekawszy i ma więcej rzeczy do odkrycia.
Nasze maluchy są na etapie integrowania zmysłów i czym więcej melodyjek,światełek i kombinacji tym ta integracja jest lepsza;-)

Ja zakupilam malej moze troche na wyrost takie pchadlo....
FISHER PRICE 3w1 Wózek, chodzik pchacz z pozytywką
A synek dostanie autka...zmieniajace kolor....
też planuję kupić na gwiazdkę :-D

na sorter nasze maluchy są jeszcze za małe.Na tym etapie dziecko będzie wysypywało klocki z pudełka lub wrzucało do środka jak sorter jest otwarty

Yolanta, na szybko znalazlam takie cos:
DREWNIANE PUDEŁKO PAŁNE ZABAWY - TOY BOX (2754763848) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ale wczesniej szukalam to bylo tez duzo innych, prostszych i tanszych. mialam nawet w obserwowanych na allegro ale mi juz zniknely. jak znajde jeszcze tamte to wrzuce

no wlasnie - sorter, tego slowa mi brakowalo :) te co wrzucila suse bardzo fajne. ogolnie z tej firmy bardzo mi sie klocki podobaja

EICHHORN Edukacyjna KOSTKA Sorter KSZTAŁTY 13 el (2780270095) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ten sorter pierwszy jest fajniejszy ,bo ma więcej elementów do kombinowania ;-):-):-)

Ja dla swojej kupiłam jak do tej pory książeczkę FP
Fisher Price Książeczka Przyjaciele Szczeniaka (2671245999) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
uczoną słuchaweczkę
Uczona Słuchaweczka - Fisher Price - Zabawki edukacyjne dla dzieci sklep - Edukraina.pl
Żyrafę
Fp Żyrafa Pełna Klocków *mat3953 | Fisher Price | Hurtownia Zabawek Toys - Lublin
FP AKTYWNE KLOCKI 3
i walec ,który zamienia się w bączka
FISHER PRICE MUZYCZNY WALEC DO RACZKOWANIA W9862 - cena już od 75 zł
na razie jej wystarczy

Martusia Oli ślicznie wygląda . Myszka słodka ale nie dla nas no chyba ,że jeszcze nam świętego Mikołaja znajdziesz:-) do zasponsorowania .A to nasz nabytek ale piłek jednak będzie trzeba dokupić tak uznał pan i władca ,ojciec rodzący M:tak:200 piłek to dla jego córci za mało100_1268.jpg

AS - Ty uwazasz, ze te plastikowo-elektroniczne zabawki sa dobre dla maluszkow? Mnie sie zawsze wydawalo, ze one sa zbyt kolorowe i glosne, rozpraszaja, nie ucza kreatywnosci, slowem, ze maja same wady a zadnych zalet ;-)Jestem ciekawa innego punktu widzenia :tak:

reklama
My fotelik już kupiliśmy, z regulowanym oparciem... Co do zabawek dzisiaj chcę wybyć do Tesco - upatrzyliśmy tam ostatnio małemu taką fajną ośmiornicę Lamaze bodajże (ma już jedna tej firmy - Lamaze, Ośmiornica - pirat, zawieszka - RC2 - Zabawki i gry dla dzieci - Smyk.com ) a teraz chcemy mu dokupić taką LAMAZE Muzyczna OŚMIORNICA OŚMIONUTKA Gra * 27027 (2760241146) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - a, że w Tesco mają fajną promocję i zwracają w bonie pół ceny za zakup zabawek, to Krzyś dostanie fajny prezent :)

Do góry