reklama
Flaurka
Fanka BB :)
anik - a ja wlasnie nie wiem czy warto sie wybierać, bo zabawki dla niemowląt nie sa objete tą promocja. Pytabnie co podchodzi pod tą kategorię - grzechotki czy wszystko oznaczone jak 6+ itp.
natalka1704
anik no i trzeba miec clubcarte zeby dostac ten bon . bo tak totylko obejmuje promocja -50 % .
anik.
Mama Krzysia :)
anik no i trzeba miec clubcarte zeby dostac ten bon . bo tak totylko obejmuje promocja -50 % .
A mam kartę, mam
Flaurka - czyli rozumiem, że te interaktywne zabawki nie są objęte promocją? :/ pfff to mam ich gdzieś :/ to w takim razie które są w promocji?
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
He he Pieszczoszka właśnie ten ma Mikołaj BNeżowy Już wszystko umie na swojej konsolecie obsługiwać Muzyczkę puszcza jak dj i wszystkim co się da to kręci Do niedawna nie umiał tylko trąbić, ale opanował to Poza tym kierownica jest chyba bardzo smaczna, bo często jest w buźce
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Moja wszystko opanowała oprócz tej kierownicy tz nie umie zatrąbić hehe a twój porusza sie w chodziku?? Moja trzymie na razie nóżki na tej macie takiej .
Flaurka
Anik - a masz wyciąg z regulaminu
6. Akcją objęte są wszystkie artykuły pochodzące ze stoiska ZABAWKI. Akcja nie dotyczy konsoli, gier
komputerowych i na konsole, zestawów edukacyjnych, książek, zabawek dla niemowląt i asortymentu
sportowego.
7. Warunkiem uczestnictwa w Akcji jest zakup dowolnych towarów z kategorii określonej w pkt. 6
regulaminu, w terminie określonym w pkt. 3 regulaminu za co najmniej 10 zł brutto, zarejestrowany na
jednym paragonie z użyciem karty CLUBCARD.
Byla któras tam i coś wie, co w promocji a co nie?? Bo nie chce mi sie jechac w ciemno...
6. Akcją objęte są wszystkie artykuły pochodzące ze stoiska ZABAWKI. Akcja nie dotyczy konsoli, gier
komputerowych i na konsole, zestawów edukacyjnych, książek, zabawek dla niemowląt i asortymentu
sportowego.
7. Warunkiem uczestnictwa w Akcji jest zakup dowolnych towarów z kategorii określonej w pkt. 6
regulaminu, w terminie określonym w pkt. 3 regulaminu za co najmniej 10 zł brutto, zarejestrowany na
jednym paragonie z użyciem karty CLUBCARD.
Byla któras tam i coś wie, co w promocji a co nie?? Bo nie chce mi sie jechac w ciemno...
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Nie Ja mam z chodzika zrobiony na razie bujak Wkładam go na 5-10 min dziennie, bo on się lubi tymi zabaweczkami bawić Podniesione mam na najwyższe, więc sobie wisi i nóżki opiera o matę, ale nie stoi na niej
reklama
Podziel się: