reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
Wiolka - my zmieniamy fotelik jak tylko Nutelka zacznie siedzieć. w kombinezonie sobie jej nie wyobrażam, bo ledwo się mieści już w kurteczce jesiennej, choc główka jeszcze nie sięga ponad fotelik.

co do fotelikow to sama nie wiem jaki kupic, mam wielki dylemat bo w nosidełko jest dobre ale Ola nie chce w nim siedziec i jakakolwiek podroz to na sama mysl choruje bo wiem co mnie czeka wkładajac ja do nosidełka

zanetaa u nas Franio tez nie siega glowka ponad fotelik ale zeby zapiac pasy musze uzyc bardzo duzo sily bo sa juz strasznie ciasne a bardziej sie poluznic ich nie da. i tak sobie mysle ze chyba lepiej przelozyc go do wiekszego fotelika i wozic tak jak nosidelku (chce kupic fotelik z regolowanym siedziskiem) niz teraz go nie zapinac. wagowo juz siegnol magicznych 9kg. co myslicie?

Olisia moja corka tez tak reagowala na nosidelko, dopiero jak podrosla i zaczela sie interesowac tym coe sie dzieje za szyba samochodu to troche sie uspokoila

wiolka ona od poczatku nie nawidziła nosidełka, teraz mimo ze juz widzi i interesuje sie tym co na zewnatrz to wystarczy ja wsadzic i jest ryk. I tez mam zamiar kupic fotelik taki z regulowanym oparciem. Patrzyłam za tymi fotelikami 9-36kg ale mam wrazenie ze on mimo wszystko nie nadaje sie do takiego malucha. Fotelik jest strasznie duzy i widac roznice miedzy takim 0-18kg chociazby w samym oparciu. Sama nie wiem na ktory sie zdecydowac.

Olisia ja corce kupilam fotelik 9-25 i fajny jest, mala sie w nim ,,nie topila", teraz tak sobie mysle ze chyba kupie fotelik 9-36 i poprostu IWE wsadze do tego wiekszego a Frania do miejszego

sprawdze te 9-25kg. Nie mam wyjscia musze sie rozejrzec za czyms konkretnym bo juz czas. A z drugiej strony wiekszy lepiej sie sprawdzi bo na dłuzej

reklama
Muszę zapolować w Biedronie na te kocyki koniecznie, a co do fotelika to u nas jeszcze luz, nawet nie wyjęliśmy wkladki, ale chyba już czas to zrobić, gorzej z nogami bo wystają za fotelik.:angry:

Do góry