reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
a ja nie na temat. zirytowałam sie wczoraj strasznie! pojechaliśmy kupić Hani ubranko do chrztu - wszystkie sukieneczki było albo bure, albo ecru, albo wyglądały jak niespełnione marzenie księżniczki:wściekła/y:nie ubiorę dziecka w szarą sukienkę, w żółtą też nie, a tym bardziej w bezę. tak, więc kupiłam coś co chrzcielne nie jest:
100_2087.jpg100_2088.jpg

zanetaa nie musi byc chrzcielne byleby bylo delikatne i Tobie sie podobalo. Nie musi byc nawet biale.
Moja ma sukienke po kuzynce z Zary bodajze bawelniana, prosta i biala. Nie ubierze jej bo narazie nie chrzcimy wiec ubiore jej na codzien poprostu. Ty tez bedziesz mogla ta swoja na codzien malej ubierac.
A mojej dalekiej kuzynki corka byla chrzczona w komplecie z H&M spodenki i bluzeczka z kwiatkiem na przodzie. Bluzeczka biala a spodenki jakis inny kolor, chyba pomarancz. Takze musu nie ma, dla mniue te ubranka typowo do chrztu sa prymitywne bardzo:(

Zaneta sukienka jak najbardziej do chrztu pasuje.Koleżanka chrzciła zimą w różowym kombinezonie była mała i też było ładne:tak:.Każdy ubiera dziecko jak uważa mi się zdaje,że wystarczy tak estetycznie trochę odświętnie no i czyste serca najważniejsze:-)

zanetaa - ładna, delikatna sukienka:tak:

Jutro Wam wrzucę kieckę + bolerko + kapelusik Lenki - może któraś zdecyduje się odkupić. Trzymałam, bo straasznie mi się podoba i gdybym miała drugą córę to z pewnością bym wykorzystała. Lenka urodzona 30 kwietnia, chrzciny miała 19 września. Komplet jeśli się nie mylę kupowałam w Wójciku i zapłaciłam fortunę, ale sprzedam tanio;-) Pamiętam, że się nalatałam bardzo dużo i nic mi się nie podobało, więc jak już wypatrzyłam to cudo to musiałam mieć:tak:

Pieszczoszka obawiam się, że tego gwarancja nie obejmuje. Zresztą sprawdź sobie warunki na karcie gwarancyjnej.
A czym smarowałaś? Polecam WD-40

reklama
Do góry