reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

owszem pisałam,ze kiepsko z kasą bo nigdy nie bedzie idealnie ale to co mi sie podoba nie zawsze kupuje ja... Nie raz mama prosi abym coś wybrała dla małej a ona za to zapłaci...

dobra nie ważne - tlumaczyc wiecej sie nie bede bo po co... najlepiej nic nie bede wklejac co bym chciala kupic bo odrazu bedzie odebrane.... taka biedna a kupic chce byle pierdołe ...

może i biedna ale na małą moge wydać ostatnie grosze

reklama
Pieszczoszka- nie o to chodzi. Zresztą przed chwilą ci napisałam, że za te pieniądze wolałabym ubranko bo moi zdaniem te sandałki nie są tyle warte. Ale rób jak uważasz. Zawsze ci tak piszemy a ty się zawsze obrażasz. Tak bylo chociażby z testem obciążenia glukozą, z porodem w prywatnej klinice czy położną opłaconą do porodu. Za każdym razem się śmiertelnie obrażasz a nie wydaje mi się żebyś miała powód.
Jak ci się tak bardzo podobają te sandałki to je kup i nie pytaj nas o zdanie. Ja przynajmniej tak robię- ostatecznie to moje dziecko będzie w czymś chodziło a nie jakieś inne.

A ja tak "kompromisowo" napiszę, że "butki" owszem podobają mi się, ale faktycznie drogo za kawałek sznurka i szmatkę. Ja bym po prostu bezczelnie zerżnęła pomysł i poszła do pasmanterii, kupiła sznurek i kwiatka x2 i zrobiła takie ;-) Wyglądają banalnie do zrobienia i aż szkoda, że mam chłopaczka :-p

dziewczyny nie bede sie wtracac za duzo w rozmowe i nie chce stac po niczyjej stronie ale Pieszczoszka nie obrazaj sie bo nie masz o co i powiem Tobie ze pierwsza moja mysl byla taka jak Kataszy.Wiec cos w tym bylo. Moze twoja mysl i przeslanie nie miala na celu wywolac burzy na forum ale mysle ze wiecej osob mogla to tak odebrac.

Katasza ostatnio ostra babka z Ciebie na forum:-p:-p nie piszę tego w negatywnym znaczeniu oczywiście;-)

pieszczoszka chcesz to kupuj to Twoja sprawa w końcu choć nie wiem czy warto przy pogodzie w Polsce i właśnie nie wiadomo czy te gumki nie będą się wżynać w nóżkę więc ja bym wybrała coś innego lepiej co się bardziej przyda.
I kochana nie bierz tak bardzo do siebie tego co tu piszemy to w końcu jest forum, pamiętasz jak Ty zareagowałaś jak pokazałam wóżek który mi się podoba kosztował 4tys a Ty taki lament wtedy na forum zrobiłaś że szok a ja nawet nie miałam zamiaru go kupować :-p:-D żebym nie było nie wypominam czy coś tylko podaję przykład;-) tak działa forum, 100 osób i 100 różnych opinii

Ostatnia edycja:
ech, mysle, ze lepiej skonczyc ten temat, zeby z pytania o buciki nie zrobil sie osad nad pieszczoszka :zawstydzona/y: Droga elektroniczna nie zawsze widac intencje piszacego i stad otwarte pole do nieporozumien :baffled:

Co do samego pytania pieszczoszki: mnie osobiscie "buciki" tez sie nie podobaja, bo kojarza mi sie z japonskim krepowaniem stopek u dziewczynek :szok: No i podobnie jak reszta wypowiadajacych sie - uwazam je za niepraktyczne. A jak juz ktos by chcial je miec na upartego to pomysl yolanty jest najsensowniejszy :-)

no coz pytanie pieszczoszki rzeczywiscie bylo na temat : czy nam sie te buciki podobaja a nie jej sytuacji finansowej wiec ja tam nie rozumiem poco byl ten temat poruszany....
aczkolwiek mi sie te buciki- jesli mozna to nazwac bucikami- nie podobaja:sorry2:

pieszczoszka, nie gniewaj sie ale mi tez to cos (bo chyba nie mozna tego nazwac sandalkami), nie podoba. i napewno nie zaplacilabym za to 20zl. jesli mialabym wydac ta kase albo dysponowac czyjas to wybralabym cos bardziej praktycznego. teraz sa takie fajne wyprzedaze ze za te pieniazki mozna kupic super pajacyka lub zestaw body. takie moje zdanie... a jesli by mi sie to podobalo to wolalabym kupic tasiemke i kwaiatki tak jak pisze Yolanta i samej zawiazac takie cos na stopce :)

A ja z mojej robię ksieżniczke , ubieram przewaznie na różowo i nareszcie w sukieneczki :-) i sie tego nie wstydze hehehe chciałam córcie to wykorzystuję ,
co do sandałkow to tez mi jakos nie podeszły ale pieszczoszka nie ma sie co denerwoawac , rozni ludzie rozne opinie ktore potem mozna przemysleć ale przynajmniej jest co , bo jak by każdy gadal ze np jest to super to byloby to fALSZYWE a tak przewaznie jest w realu , na forum odważniej każdy wyraża swoje zdanie

reklama
Do góry