reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Martusia a jakie duze jest to dziecko?
u nas tez sie zdarzalo ze nie wytrzymaly , ale tylko i wylacznie przez noc i moja mala juz wtedy miala okolo 1,6roku i potrafila sporo nasiusiac , ale zdarzylo sie tez ze papersa nam przesiusiala.
wydaje mi sie ze taki maluch nie da rady przesiusiac pieluchy, bo siusia czesto ale malo , a takiemu malenstwu bardzo czesto sie zmienia pieluszki. u nas w 1 tyg w kazdej pieluszcze byla kupa, wiec pampersy szly jak woda.

kazdy musi sobie sam dopasowac pieluchy odpowiednie dla niego a wlasciwie dla dziecka bo moze miec uczulenie.np moja Iwa miala uczulenie na sudocrem do pupy i strasznie ja odparzylo

reklama
zdecydowanie nie nosiła tych pieluch za długo żeby je przesikać z tego powodu:tak: mała miała jakiś rok, chodzi o to że pampersa ani razu nie przesikała a w dada kilkakrotnie gdzieś tam bokiem jej wyleciało a rozmiar miała dobrze dopasowany. Piszę tylko jakie odczucia moja siostra miała po tych pieluchach sama nie miałam z nimi styczności może akurat tej małej nie podchodziły i tyle;-) może jej dupka jest stworzona tylko do pampersów:-D

O pieluszkach Dada pisałam wam jakiś czas temu.:-p Mam wtajemniczone źródło które mi przekazało że dadę produkuje właśnie Pampers tylko że z krótszym wkładem chłonnym. ;-)

Jak Julę miałam w pieluchach to dada była koszmarnaaaa.... :no: sztywne, zbijały się, pupa mokra... Teraz o niebo lepsze!

Planuję po domku kupić dadę a na noc i na wyjścia jednak oryginalne Pampersy :tak: Jula mi nocą przesikiwała wszystkie pieluchy prócz Pampersów...

Ollena bo na tetrę zakłada sie jeszcze jakieś ceratkowe majtasy chyba... :-D Tak sama pielucha to moment przecieknie a cerata trzyma tą wilgoć.

Przyszły moje zakupy :-) (tylko Julcia buchnęła ze stołu 3 pary niedrapek):-p

aaa... i dostałam chyba gratis albo przez pomyłkę dwa prześcieradła frote :-D:-D

Załączniki

• 100_7305.jpg
    100_7305.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 63
Na razie kupiłam 3 buteleczki. Są chyba jedne z najtańszych ;-) więc jak Lenie nie podpasują to komuś sprezentuję :-p I smoczka-uspokajacza z TT jednego kupiłam. Zobaczymy....

paula a gdzie zamawiałaś te zakupki .? u jednego dostawcy????
Własnie mam zamiar zamówić hurtem u kogoś jednego

reklama
tt jedne z najtanszych? he chyba nie? raczej z tych drozszych.. w sklepach są w cenie tak jak butelki lovi . u mnie mała butelka 1 sztuka kosztuje 25zł.. a są tez butelki po 8 zł ale smoczki jakies w nich dziwne :baffled: i na pewno ich nie kupila bym. Ja postawiłam własnie na Lovi a smoczki mam tt

Do góry