reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

kupilam wczoraj mebelki. wybralismy te:
Pokój dla niemowląt | pokoje, meble - ATB
bylismy w tej fabryce, w porownaniu z wszystkimi meblami, ktore ogladalam te sa naprawde porzadne i solidne. na ten zestaw maja akurat teraz 20% znizki. wczoraj od razu je przywiezlismy i skrecilismy komode i polke wiszaca i jestem naprawde bardzo zadowolona. jeden powazny zakup z glowy. poza tym to dostalam 3 worki ubranek po synku mojej kuzynki takze zadnych ciuszkow nie kupuje. jak je wypiore to porobie zdjecia

reklama
She super mebelki. Nie są zbyt infantylne więc nie trzeba będzie zaraz zmieniać. Dla mnie ekstra. Aż żałuję, że nie mamy na razie oddzielnego pokoju dla Małej i mebli nie kupujemy. Za to jak się przeprowadzimy za rok albo 2 to będę szaleć :)

ogladalam naprawde duzo roznych mebelkow i nie chcialam takich typowo dzieciecych, kolorowych, z aplikacjami. mam zamiar udekorowac reszte pokoju jakimis typowo dzieciecymi dodatkami. mam nadzieje ze posluza nam dluzej. jak juz sie rozlozymy ze wszystkim to powstawiam zdjecia

My wybraliśmy się w sobotę po komodę dla małego. No i ostatecznie kupiliśmy zestaw mebli do sypialni... 27 lutego na moje 24 urodziny babcia dała mi dom z wieeelkim ogrodem i polem uprawnym. Teraz czeka nas remont całą wiosnę i lato, a na jesień się wprowadzamy, więc nowe meble na pewno się przydadzą:)
A w sobotę też oglądałam wózeczek:) I się zdecydowałam na niego. Tylko nie wiem jaki kolor...

A dla dziewczyn lubiących skrętne kółka w wózkach Tako Warior jest baardzo ładny:) Zwłaszcza w kolorze biskupiego różu. Jakbym miała córeczkę to bym się skusiła:) mimo tych skrętnych kółek:)

reklama
Do góry