reklama
WIOLKA1509
Fanka BB :)
Patina ja przy Iwe uzywalam pieluch dada tez jak mala byla starsza bo wczesniej mieszkalam zagranica i uzywalam innych, ale teraz mam zamiar ich odrazu uzywac.dzis bylam w biedronce i najmniejszy rozmiar jaki mi wpadl w oko to od 3 do 6 kg.
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
ja kupiłam wlasnie te dada . pisze na nich od 3-do 6 kg. A są naprawde malutkie takie jak pampersy new born
WIOLKA1509
a do prania kupie chyba proszek dzidzius , z Iwa go uzywalam i bylo wszytsko ok.
Ogloszenie
W rossmanie chusteczki dzidzius 3x72szt-11,79zl oraz chusteczki nivea 4 x63szt za 19,99zl
Ogloszenie
W rossmanie chusteczki dzidzius 3x72szt-11,79zl oraz chusteczki nivea 4 x63szt za 19,99zl
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
ja jeszcze kupie pampersy tez ,popróbuje chyba roznych firm. No i będe też używała pieluch tetrowych w domu.
Martusia22267
ja na początek kupię też pampersy a później zobaczymy może spróbuję kiedyś tych dada czas pokaże ale siostra ostatnio na nie narzekała bo jest nianią dziewczynki i jej mama właśnie dla wypróbowania kupiła te dada i mała je przesikiwała itd. Każdy musi sam wypróbować i sprawdzić
reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Moze na długo ja na pupci nosiła Koleżanka używa tylko tych biedronkowych i jest zadowolona
Podziel się: