reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

ja tak sobie pomyslalam zeby do szpitala kupic pampersy i do domu do porownania wlasnie dade. Zobaczymy ktore lepsze a roznica w cenie jest naprawde kolosalna praktyczni edwie paczki dady w cenie jednych pampersow

reklama
no ja tez uzywałam tych z biedronki , tylko pózniej coś koło roku

A wy planujecie od początku dade??? są takie małe rozmiary tez, bo nie widziałam ???

olejek z drzewa herbacianego, zwykły taki z apteki czy ze sklepu. 20 kropel chyba jak się nie mylę. As jak wróci to Ci dokładnie powie, bo ma obcykane.

Patina ja przy Iwe uzywalam pieluch dada tez jak mala byla starsza bo wczesniej mieszkalam zagranica i uzywalam innych, ale teraz mam zamiar ich odrazu uzywac.dzis bylam w biedronce i najmniejszy rozmiar jaki mi wpadl w oko to od 3 do 6 kg.

a do prania kupie chyba proszek dzidzius , z Iwa go uzywalam i bylo wszytsko ok.

Ogloszenie
W rossmanie chusteczki dzidzius 3x72szt-11,79zl oraz chusteczki nivea 4 x63szt za 19,99zl

ja na początek kupię też pampersy a później zobaczymy może spróbuję kiedyś tych dada czas pokaże ale siostra ostatnio na nie narzekała bo jest nianią dziewczynki i jej mama właśnie dla wypróbowania kupiła te dada i mała je przesikiwała itd. Każdy musi sam wypróbować i sprawdzić :tak:

reklama
Do góry