reklama
Martusia22267
Fanka BB :)
co do butelek to ja kupiłam aventa innych nie planuję chyba że by mały marudził. Z TT moja koleżanka nie jest zadowolona tzn mówiła że kształt fajny do trzymania ale mały nie chce tej butelki zaakceptować.
Co do zgagi to ja jeszcze nigdy nie miałam i mam nadzieję że tak już zostanie
Ollena teraz mi apetytu na colę narobiłaś....przed ciążą w ogóle jej nie piłam a w ciąży mam czasem takie dni że choć szklankę muszę sobie łyknąć;-) dziwne ochoty są w tej ciąży...;-)
kilka ciuszków z wczorajszego wypadu do tesco:
Co do zgagi to ja jeszcze nigdy nie miałam i mam nadzieję że tak już zostanie
Ollena teraz mi apetytu na colę narobiłaś....przed ciążą w ogóle jej nie piłam a w ciąży mam czasem takie dni że choć szklankę muszę sobie łyknąć;-) dziwne ochoty są w tej ciąży...;-)
kilka ciuszków z wczorajszego wypadu do tesco:
Ostatnia edycja:
Ja uzywalam TT ale tylko do mleka bez tego wkladu antykokowego i jestem z nich zadowolona Do herbatek(mala nie mogla soczkow:-() mialam Aventa
Wczoraj przywiozlam ubranka dla Franka, mam juz cala szafke zajeta Pozniej zrobie zdjecia to wkleje
Wczoraj przywiozlam ubranka dla Franka, mam juz cala szafke zajeta Pozniej zrobie zdjecia to wkleje
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
martusia śliczne ubranka i trampeczki boskie !
ja juz prawie wszystko popralam w plynie dla dzieci....jeszcze zostalo mi tylko kilka ciuszkow i te wszystkie pierdołki do łóżeczka ..ochraniacze i tak dalej.. Skorzystałam z tego ,ze piekna pogoda i szybko wszystko schło ale niestety jutro już ma być minusowo
ja juz prawie wszystko popralam w plynie dla dzieci....jeszcze zostalo mi tylko kilka ciuszkow i te wszystkie pierdołki do łóżeczka ..ochraniacze i tak dalej.. Skorzystałam z tego ,ze piekna pogoda i szybko wszystko schło ale niestety jutro już ma być minusowo
gia
Czytam co już macie i widzę, ze jestem daleko w tyle. Muszę się zmobilizować któregoś dnia i wyskoczyć po niezbędne rzeczy. Miałam wszystko po pierwszym dziecku, ale część porozdawałam, część pożyczyłam i gdzie teraz tego szukać ;-).
Jak na razie mam łóżeczko i kilka sztuk ubranek - zawsze coś :-).
Jak na razie mam łóżeczko i kilka sztuk ubranek - zawsze coś :-).
natalka1704
jak ktoras z was chce kupic taniej np . pieluchy pampersy to polecam załozyc sobie karte w programie Dla mamy i maleństwa na portalu Portal Dbam o Zdrowie - www.doz.pl mozna kupic w ich aptekach taniej . no u mnie stadardowo te pampersy 1 kosztuja w markecie 27 zł tu zaplace ok 20 wiec mi sie oplaca ;-) zalozenie karty jest bezplatne , mi przeslali po kilku dniach po rejestracji dziele sie to informacja bo moze ktoras bedzie chciala skorzystac ;-)Specjalna oferta Pampers - Portal Dbam o Zdrowie .
martusia ciuszki super a buciki slodkie:-)
martusia ciuszki super a buciki slodkie:-)
Ostatnia edycja:
anik.
Mama Krzysia :)
Mnie zostały jeszcze skarpeteczki do kupienia z ubranek :-( No i oczywiście stos prania czeka, aż znajdę dla niego trochę czasu (podobnie z prasowaniem)... Muszę się rozejrzeć za resztą, bo jeszcze nic dla siebie nie mam - jedną koszulę do szpitala rozpinaną i taką do porodu (przeznaczyłam jedną z domowych - taką krótszą, może się bardzo nie pobrudzi).
reklama
Podziel się: