reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Martusia widziałam te trampeczki, szkoda mi było tych kilku złotych na nie ale są cudne :)
jak ktoras z was chce kupic taniej np . pieluchy pampersy to polecam załozyc sobie karte w programie Dla mamy i maleństwa na portalu Portal Dbam o Zdrowie - www.doz.pl mozna kupic w ich aptekach taniej . no u mnie stadardowo te pampersy 1 kosztuja w markecie 27 zł tu zaplace ok 20 wiec mi sie oplaca ;-) zalozenie karty jest bezplatne , mi przeslali po kilku dniach po rejestracji :tak: dziele sie to informacja bo moze ktoras bedzie chciala skorzystac ;-)Specjalna oferta Pampers - Portal Dbam o Zdrowie .

martusia ciuszki super a buciki slodkie:-)
Mam pytanie a propos tych aptek właśnie, czy zamawiając internetowo można odebrać w dowolnej aptece DOZ ?

reklama
Stokrotka, zamawiajac na stronie internetowej doz mozna odebrac w ich dowolnej aptece. ja od conajmniej 2 lat robie zakupy przewaznie w ten sposob u nich wlasnie, duzo wiekszy wybor jest na stronie niz w aptekach, wyszukuje co mi potrzeba, skladam zamowienie i max za 2 dni jest do odbioru. wlasnie jutro bede odbierac zamowienie ktore skladalam wczoraj :)
i ta karte dla mamy i malenstwa tez mam ale jeszcze nic na nia nie kupilam. ale mam taki zamiar :)

Ja uwielbiam zakupy internetowe, a sama możliwość spokojnego wyboru produktów aptecznych i wysłania po nie męża strasznie mnie przekonuje:tak:a z tej karty można tez korzystać internetowo?

Ale akurat newborn ani w mniejszym,ani w większym opakowaniu nie są dostępne i ta cen to jaka bo według mnie wcale nie promocyjna?

Ja uwielbiam zakupy internetowe, a sama możliwość spokojnego wyboru produktów aptecznych i wysłania po nie męża strasznie mnie przekonuje:tak:a z tej karty można tez korzystać internetowo?

jak bedziesz miala ta karte, to zamawiasz przez internet cos co jest objete rabatem, idziesz do apteki po odbior, pokazujesz karte a oni ten rabat naliczaja :)
ja tez jestem fanka zakupow internetowych, to jest dla mnie mega wygoda. w tej akurat aptece internetowej spotkalam sie za kazdym razem ze ceny mieli duzo nizsze niz normalnie w aptece.

Ale akurat newborn ani w mniejszym,ani w większym opakowaniu nie są dostępne i ta cen to jaka bo według mnie wcale nie promocyjna?
akurat interentowo nie sa dostepne .ale i tak podejde sobie do apteki :tak: no jak dla mnie to taniej niz u mnie nawet w markecie a za te zaoszczedzone 7 zl to juz cos innego moge kupic:tak: a gdzie ja za 20 zl te pieluchy znajde ?? :)http://www.doz.pl/apteka/p16136-Pampers_Newborn_2-5_kg_43_szt

tak mozna z ta karta tez zamawiac przez internet

jesli produkt jest nie dostepny w danej chwili i jak jestes zarejestrowana na tej stronie, to mozesz kliknac "poinformuj mnie o dostepnosci" i oni przesylaja na maila informacje. ja kilka razy tak robilam i maksymalnie po kilku dniach dostawalam informacje ze produkt jest juz dostepny.

reklama
Do góry