Twardy zawodnikAs ja wlasnie blokowalam koldre nawet miedzy materacem a szczebelkami ale moje dziecie bylo uparteswoja droga do dzis wstaje w nocy i przykrywam a jak nie to sam sie budzi i wpada do nas zmarzniety nad ranempolezy pod koldra z 10 min i dotad kopie az caly sie wynuzy ( a koldra ma 200 na 220) wiec jak widac zaden rozmiar mu nie strasznynawet jak my z mezem po bokach bedziemy trzymac walczy do skutku
reklama
Karolki
Podwójna mama:)
Ollena ja tez po brode przykryta jestem, czy zima czy lato a tu prosze jakiego powiłam zawodnikaale cóż jak tatus moze spac cala noc w zimie bez koca naweti smiga w krotkim rekawku i cienkiej ortalionowej kurteczce w srodku zimy, czego sie mozna spodziewac
Dlatego ja też śpiworków nie lubię .Moj Patryk z grudnia, dlugo spal w rozku, pozniej byl przykrywany rozkiem na zmiane z kocykami a pozniej dostalam koldre w PL od sasiadki jakas po jej synach i wzielam ja do IE Cienka i fajna, poszwy ktos tam mi uszyl i jest looz. Przescieradla tez ktos mi uszyl z przescieradel jeszcze z mojego dziecinstwa a teraz z kolyska dostalam 2 nowe gratis z gumkami, wiec tez mam z glowy.
W PL mama kupila nowa posciel dla Patryka+poszwy wiec tam tez mamy zapas.
Teraz mysle, ze bedzie spalo pod rozkiem i kocem a duzo pozniej pod koldra.
Dostalam tez 2 spiworki, ale nie uzywalam jeszcze, okaze sie. Ale ja lubie np. siebie przykryc po same uszy zeby mi przyulnie bylo a te spiworki to takie malo przytulne
Mój się w nocy przykrywa ,ale on i córka calutką zimę na krótki i rekawek i w rozpiętej kurtce z przerzuconym byle jak szalikiem i oczywiście bez czapki. ;-)Ollena ja tez po brode przykryta jestem, czy zima czy lato a tu prosze jakiego powiłam zawodnikaale cóż jak tatus moze spac cala noc w zimie bez koca naweti smiga w krotkim rekawku i cienkiej ortalionowej kurteczce w srodku zimy, czego sie mozna spodziewac
A ja i Kubuś to 2 zmarzluchy jesteśmy i śpimy przykryci po uszy .Ja mam dodatkowy prywatny kaloryfer ,bo mój małż tak mnie dogrzewa jak się do mnie przytuli...
czarnula83
Fanka BB :)
mam wszystkie ciuszki od 3 miesiaca az do 4 lat
zagubiły mi sie ciuszki od 0-3 miesiecy i chyba bede musiala zakupic.
wlasnie zrobilam liste:
- sliniaczki
- body z krotkim x7 i dlugim rękawkiem x7
- rampersy x3
- śpiochy x7
- bluza x1
- spodenki krotkie x3 i dlugie x3
- koszulki z krotkim x3 i dlugim rękawkiem x3
- pajace cienkie x2 i grube x1
powiedzcie mi doswiadczone mamuski czy wystarczy mi tego na te 3 miesiace czy powinnam dokupic wiecej sztuk? mam skarpetki wiec je omijam, moze jeszcze czegos zabraklo na tej liscie jak tak to dajcie znac
zagubiły mi sie ciuszki od 0-3 miesiecy i chyba bede musiala zakupic.
wlasnie zrobilam liste:
- sliniaczki
- body z krotkim x7 i dlugim rękawkiem x7
- rampersy x3
- śpiochy x7
- bluza x1
- spodenki krotkie x3 i dlugie x3
- koszulki z krotkim x3 i dlugim rękawkiem x3
- pajace cienkie x2 i grube x1
powiedzcie mi doswiadczone mamuski czy wystarczy mi tego na te 3 miesiace czy powinnam dokupic wiecej sztuk? mam skarpetki wiec je omijam, moze jeszcze czegos zabraklo na tej liscie jak tak to dajcie znac
Ostatnia edycja:
ja sie właśnie cały czas nad ta poscielą zastanawiam bo nie mam gdzie jej trzymać narazie a w sumie maluszek raczej narazie nie będzie przykrywany a zamierzam kupić klin zamiast poduszki. Myślałam żeby narazie kupić moskitiere przybornik prześcieradełka falbanke maskująca (mam otwartą szuflade w łóżeczku) ochraniacz ale jak sobie policzyłam koszty to pojedyńczo wychodzi dużo drożej i mam dylemat czy jednak nie lepiej kupić wszystko teraz. Dziś jedzimy po ciuszki dla krolwny do siostry mojego P. i już niemogę się doczekać aż nasz szafa zapełni się malutkimi ubrankami.
Yolanta
Kicia
Moj dzisiejszy zakup
CHUSTA ELASTYCZNA - Bardzo długa 5m!!! (2172177186) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ciesze sie, bo taniej niz nowa, a nowe ta firma aktualnie ma tylko w odcieniach rozu i fioletu, a ja jednak wole biazy, zielenie, czerwienie. Wiec mi sie trafila
CHUSTA ELASTYCZNA - Bardzo długa 5m!!! (2172177186) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ciesze sie, bo taniej niz nowa, a nowe ta firma aktualnie ma tylko w odcieniach rozu i fioletu, a ja jednak wole biazy, zielenie, czerwienie. Wiec mi sie trafila
reklama
Paula21
Grudzień '07
U nas od początku była kołderka i teraz też będę miała Kołdrę mam mega cieniutką a nie grubego puchacza więc nie sądzę żeby się dziecię pociło. Chyba mniej od bawełnianej pościeli niż od akrylowego czy polarowego koca ;-) Poza tym zwinę ją jak nie będzie potrzebna i położę w końcu łóżeczka. ;-) nie będzie wadziła W końcu taki maluszek zajmuje mniej niż połowę miejsca w łóżeczku
Śpiworek mam ale Julki nigdy mi się nie udało z nim zaprzyjaźnić. "Rozkopywacz pospolity" i dostała w nim wścieku jak ją zapakowałam Poza tym Jula zimny wychów i zdrowa jak ryba Nie przegrzewana, kapci po mieszkaniu nie toleruje i skarpetki ściąga z prędkością światła...
Ollena ja nie kupuję pościeli bo mam ;-) wypełnienie i 3 komplety po Julci ;-)
Poza tym dla odwiedzających zostawiam zakupy jak leżaczek, niania elektroniczna, ręczniki kąpielowe... jeszcze coś pewnie wymyślę
Yolanta super że zakup udany!!! :-)
Śpiworek mam ale Julki nigdy mi się nie udało z nim zaprzyjaźnić. "Rozkopywacz pospolity" i dostała w nim wścieku jak ją zapakowałam Poza tym Jula zimny wychów i zdrowa jak ryba Nie przegrzewana, kapci po mieszkaniu nie toleruje i skarpetki ściąga z prędkością światła...
Ollena ja nie kupuję pościeli bo mam ;-) wypełnienie i 3 komplety po Julci ;-)
Poza tym dla odwiedzających zostawiam zakupy jak leżaczek, niania elektroniczna, ręczniki kąpielowe... jeszcze coś pewnie wymyślę
Yolanta super że zakup udany!!! :-)
Podziel się: