reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Flaurka dobre:-D:-D:-D chyba tak zrobie...zreszta cos tam mam po starszym ale bez rewelacji;-)kupilam 2 przescieradla ze 2 mam to wystarczy z palcem w nosie:tak:
Kołdre to sie uzyje pewnie po pol roku, siostra obiecala mi spiworki (starszy nie spal nigdy bo nie mial) wiec moze małe załąpie ze w tym wygodnie:-D
Co do tych wszystkich gadzetow typu falbanki i mega wielkie ochraniacze to napewno ladnie wyglada ale czy nie ma wtedy strasznego zaduchu tam w srodku dla takiego malenstwa?:zawstydzona/y:jeszcze przykryc moskitiera czy baldachimem???bedzie srodek lata...nie to zebym owadow nie miala w domu, mieszkam obok lasu dla scisłości:-Dale pozakladalismy moskitiery w oknach i mam nadzieje ze wystarczy:sorry2:
Ja nie używałam śpiworków tylko właśnie od razu na początku przykrywałam rożkiem ,a po miesiącu przykrywałam kołderką i jedno i drugie .
Byli przyzwyczajeni ,więc się nie rozkopywali ;-);-)
klaudia z lipca ,a Kuba z maja i nigdy się pod kołderką nie pocili...
Co do moskitiery to u mnie obowiązkowo pomimo siatek przeciw owadom w oknach.
Powód jest prosty.
Od rana do wieczora podwójne drzwi tarasowe są otwarte ,a firanka ściągnięta do boku,więc siatki nie zdają egzaminu.
Zamykanie drzwi też odpada ,bo bym nic innego nie robiła tylko te drzwi zamykała za biegającym Kubą .:-D:-D:-D:-D

reklama
Anik na allegro kupisz na 100%:tak::tak::tak:mał tego powiem Ci ze ja kupilam swietny w lumpeksie, ma nawet poprzyszywane rozne male zabaweczki wiec na pozniej bedzie fajny jak np dziecko bedzie lezalo na brzuszku:tak:
As ja starszgo tez przykrywałam od razu kołdra ale moje dziecie zawsze bylo rozkopane i ma tak do dzis - tego sie nie da zmienic - to sie dostaje w genach po tatusiu...drugie pewnie tez tak bedzie mialo.

Ostatnia edycja:
śliczne wylicytowane ubraneczka;) warto licytowć bo mozna kupic cos za grosze !

Kingutek sliczne lozeczko:) !!!!

tam gdzie bede rodzić to po jakimś czasie idzie sie do kontroli i ucinają ten strupek czy jak to sie nazywa na pępuszku :D

dzis kupiłam butelke dla dzidzi.
Herbate dla siebie na laktacje
i pełno ślicznych opaseczek z materiału na główke :) są urocze :) moze pozniej zrobie fotke to wkleje sie pochwalić !!!!

As nie ma się co denerwować,warto przypomnieć nie kazdemu chce sie tego szukac np. MI:) a potrzebouje szybko porady bo chce kupić to jak najszybciej w aptece i mieć to z głowy. Nie śmiecimy forum czyms nie potrzebnym tylko czym co przyda się każdej .

poza tym prosilam zeby mi kazda napisala co do czego jest bo co mi z samych nazw jak sie nie znam hehe a chce wiedziec co kupuje

Ostatnia edycja:
Anik na allegro kupisz na 100%:tak::tak::tak:mał tego powiem Ci ze ja kupilam swietny w lumpeksie, ma nawet poprzyszywane rozne male zabaweczki wiec na pozniej bedzie fajny jak np dziecko bedzie lezalo na brzuszku:tak:
As ja starszgo tez przykrywałam od razu kołdra ale moje dziecie zawsze bylo rozkopane i ma tak do dzis - tego sie nie da zmienic - to sie dostaje w genach po tatusiu...drugie pewnie tez tak bedzie mialo.

A na jaką wielkość miałaś kołderkę?
60x120 taką jak łóżeczko?
Czy tą większą ?

śliczne wylicytowane ubraneczka;) warto licytowć bo mozna kupic cos za grosze !

Kingutek sliczne lozeczko:) !!!!

tam gdzie bede rodzić to po jakimś czasie idzie sie do kontroli i ucinają ten strupek czy jak to sie nazywa na pępuszku :D

dzis kupiłam butelke dla dzidzi.
Herbate dla siebie na laktacje
i pełno ślicznych opaseczek z materiału na główke :) są urocze :) moze pozniej zrobie fotke to wkleje sie pochwalić !!!!

As nie ma się co denerwować,warto przypomnieć nie kazdemu chce sie tego szukac np. MI:) a potrzebouje szybko porady bo chce kupić to jak najszybciej w aptece i mieć to z głowy. Nie śmiecimy forum czyms nie potrzebnym tylko czym co przyda się każdej .
Ja się nie denerwuję ,bo nie ma o co ,ale tak prawdę mówiąc wszystkie te posty powinnam poprzenosić ,ale za Wami nie nadazam i zrezygnowałam.
Trudno -będzie śmietnik....:baffled::baffled:

A tak szczerze to wpisując na wyszukiwarkę masz szybciej odpowiedź bo wyskakują wszystkie posty powiązane tematycznie ,niż czekać ,aż ktoś Ci odpisze....:rofl2::rofl2::rofl2:
Mnie w tek kwestii nie przekonasz :-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
troche techniki i czlowiek sie gubi :-) nie pomyslalam nawet o wyszukiwarce.
Ja nie chce przekonywać Cie do niczego.
Masz prawo przenosić co chcesz w koncu same cie wybralysmy na modernatora.
Dla mnie koniec tematu.Robta co chceta:-D

Ja polecałam i bardzo się cieszę,że mogłam pomóc :-) Ja bez snajpera to ani rusz. Teraz już mam ustawionego na kilka aukcji na ebayu ale do środy muszę czekać.

To z całego serca ci dziękuje bo ten snajper jest po prostu fantastyczny.Ja tez mam na parę aukcji na allegro nastawionego ale już na jutro.

As zabij mnie:szok:mialam standardowa wiec chyba taka jak piszesz...:zawstydzona/y:
No to dlatego Ci ją skopywał.
Ja zawsze kupuję pościel z większą kołderką i jej nie ma jak skopać ,bo bokami jest podwinięta i co najwyżej to się do góry podniesie :-D:-D:-D:-D
To taki mój prywatny patent na podstawie własnych obserwacji :-D:-D:-D:-D

As ja wlasnie blokowalam koldre nawet miedzy materacem a szczebelkami ale moje dziecie bylo uparte:-Dswoja droga do dzis wstaje w nocy i przykrywam a jak nie to sam sie budzi i wpada do nas zmarzniety nad ranem:-Dpolezy pod koldra z 10 min i dotad kopie az caly sie wynuzy ( a koldra ma 200 na 220) wiec jak widac zaden rozmiar mu nie straszny:-Dnawet jak my z mezem po bokach bedziemy trzymac walczy do skutku:baffled:
Aaaa patent z podnoszeniem koldry do gory tez znamy, robil sobie taki tunel, podciagal nogi pod brode i wywalal na koldre...

reklama
Moj Patryk z grudnia, dlugo spal w rozku, pozniej byl przykrywany rozkiem na zmiane z kocykami a pozniej dostalam koldre w PL od sasiadki jakas po jej synach i wzielam ja do IE ;) Cienka i fajna, poszwy ktos tam mi uszyl i jest looz. Przescieradla tez ktos mi uszyl z przescieradel jeszcze z mojego dziecinstwa a teraz z kolyska dostalam 2 nowe gratis z gumkami, wiec tez mam z glowy.
W PL mama kupila nowa posciel dla Patryka+poszwy wiec tam tez mamy zapas.

Teraz mysle, ze bedzie spalo pod rozkiem i kocem a duzo pozniej pod koldra.
Dostalam tez 2 spiworki, ale nie uzywalam jeszcze, okaze sie. Ale ja lubie np. siebie przykryc po same uszy zeby mi przyulnie bylo a te spiworki to takie malo przytulne;)

Do góry