Ja polecałam i bardzo się cieszę,że mogłam pomóc :-) Ja bez snajpera to ani rusz. Teraz już mam ustawionego na kilka aukcji na ebayu ale do środy muszę czekać.Nie pamiętam która majóweczka polecała snajpera do licytacji na allegro ale z całego serca jej dziękuje bo dzięki niemu wygrałam już dwie aukcje.
reklama
Stokrotka812
Fanka BB :)
Dla mnie też jest czasem za dużo i nie zawsze moge się odnaleźć. Ale jak ktoś pyta, to staram się odpowiadać, żeby jemu było łatwiej. A co do wałkowania tematów aptecznych szukałam i nie znalazłam co polecasz z apteki, takze to nie jest takie łatwe.Jakoś nic nowego co do tej pory było pisane się nie dowiedziałam...A do tego nie piszecie w tym wątku co potrzeba .Tu miało być co kupiliśmy dla siebie i dla dzieciątka .A czy kupujecie lub co polecacie w wątku Co polecacie dla maluszka.Tam zadawajcie pytania ,bo niedługo nie będzie już wiadomo o co i gdzie chodzi.Wszędzie będą te same treści ,a jednocześnie nic nie będzie można znaleźć.Same sobie robicie bałagan...
A ja Ci zaraz odszukam i wkleję linka na ogólnym oki?Dla mnie też jest czasem za dużo i nie zawsze moge się odnaleźć. Ale jak ktoś pyta, to staram się odpowiadać, żeby jemu było łatwiej. A co do wałkowania tematów aptecznych szukałam i nie znalazłam co polecasz z apteki, takze to nie jest takie łatwe.
Paula21
Grudzień '07
Stokrotka ja oliwkę Nivea sensitiv kupiłam w razie czego, ale wyznaję zasadę "im mniej, tym lepiej". Co by nie było to zawsze przydusza skórę maluszka ;-)
Pieszczoszka na początek to: coś do obsuszania pępuszka (podobno teraz w modzie OcteniSept), maść do pupy, do noska gruszka albo aspirator (ja mam Fridę i polecam!!!) sól fizjologiczną. z syropów i innych wynalazków to na razie nic nie kupuj bo nie wiadomo co się może przydać ;-) poza tym wszystko jest od określonego wieku czy wagi. Więc słabe czopki u większego malucha nie zdadzą się na nic ;-)
Kingutek łóżeczko fajne ;-) opuszczany ma boczek?
Ja jutro zamawiam materacyk i komodę tylko taką małą, raczej wąską, z 5-cioma szufladami żeby najpotrzebniejsze rzeczy były pod ręką. ;-)
Pieszczoszka na początek to: coś do obsuszania pępuszka (podobno teraz w modzie OcteniSept), maść do pupy, do noska gruszka albo aspirator (ja mam Fridę i polecam!!!) sól fizjologiczną. z syropów i innych wynalazków to na razie nic nie kupuj bo nie wiadomo co się może przydać ;-) poza tym wszystko jest od określonego wieku czy wagi. Więc słabe czopki u większego malucha nie zdadzą się na nic ;-)
Kingutek łóżeczko fajne ;-) opuszczany ma boczek?
Ja jutro zamawiam materacyk i komodę tylko taką małą, raczej wąską, z 5-cioma szufladami żeby najpotrzebniejsze rzeczy były pod ręką. ;-)
Ostatnia edycja:
Flaurka
Fanka BB :)
Czy wszystkie bawicie sie w kupowanie poscieli i tylko ja nie zwariowalam?;-)
Biorąc pod uwagę poród w maju to pościel jest chyba zakupem dla mamy a nie dla dziecka)) Bo to tak słodko wygląda))
Ja nie kupuję bo liczę na rodzinę, która znalazłszy wnuka pod pieluchą szarpną się z gestem
Karolki
Podwójna mama:)
Flaurka dobre chyba tak zrobie...zreszta cos tam mam po starszym ale bez rewelacji;-)kupilam 2 przescieradla ze 2 mam to wystarczy z palcem w nosie
Kołdre to sie uzyje pewnie po pol roku, siostra obiecala mi spiworki (starszy nie spal nigdy bo nie mial) wiec moze małe załąpie ze w tym wygodnie
Co do tych wszystkich gadzetow typu falbanki i mega wielkie ochraniacze to napewno ladnie wyglada ale czy nie ma wtedy strasznego zaduchu tam w srodku dla takiego malenstwa?jeszcze przykryc moskitiera czy baldachimem???bedzie srodek lata...nie to zebym owadow nie miala w domu, mieszkam obok lasu dla scisłościale pozakladalismy moskitiery w oknach i mam nadzieje ze wystarczy
Kołdre to sie uzyje pewnie po pol roku, siostra obiecala mi spiworki (starszy nie spal nigdy bo nie mial) wiec moze małe załąpie ze w tym wygodnie
Co do tych wszystkich gadzetow typu falbanki i mega wielkie ochraniacze to napewno ladnie wyglada ale czy nie ma wtedy strasznego zaduchu tam w srodku dla takiego malenstwa?jeszcze przykryc moskitiera czy baldachimem???bedzie srodek lata...nie to zebym owadow nie miala w domu, mieszkam obok lasu dla scisłościale pozakladalismy moskitiery w oknach i mam nadzieje ze wystarczy
reklama
anik.
Mama Krzysia :)
Karolki, ja też zastanawiam się nad pościelą, ale chyba kupię ją dopiero we wrześniu - jeśli lato będzie ciepłe myślę, że w zupełności wystarczy kocyk... Chyba, że ktoś mi da w prezencie, wtedy nie pogardzę
Co do baldachimu - wygląda przepięknie, ale zrezygnowałam z niego. Za dużo opinii słyszałam, że odcina dzieciątku dopływ powietrza, podobnie niestety jak maskujące falbanki. Zastanawiałabym się jedynie nad ochraniaczem, ale nie wiem, czy można dokupić osobno, sam ochraniacz bez żadnych dodatków?
Co do baldachimu - wygląda przepięknie, ale zrezygnowałam z niego. Za dużo opinii słyszałam, że odcina dzieciątku dopływ powietrza, podobnie niestety jak maskujące falbanki. Zastanawiałabym się jedynie nad ochraniaczem, ale nie wiem, czy można dokupić osobno, sam ochraniacz bez żadnych dodatków?
Podziel się: