reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Jak będzie cieplutko to zakupię podkłady i na golaska w ogródku będzie pupcię wietrzyć i wtedy moje stosy ubrań na nic się nie przydadzą.Oglądałyśmy wczoraj te ciuszki z moją siostrą ,Życzyła mi abym co najmniej raz zdążyła każdy z nich założyć.Ja mam naprawdę za dużo ,ale to chyba dlatego,że 20 parę lat do tyłu miałam za mało.:-)

reklama
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Wiesz jakbym dostała taką stertę to też bym miała ,ale wątpię ,żebyś tyle kupiła na początek ....
Tym bardziej ,że maluch szybko rośnie i jak nawet nie masz już 56 rozmiaru to nic się nie stanie jak założysz 62 i podwiniesz rękawek .
Świat się nie przewróci z tego powodu do góry nogami :no::no::-D:-D:-D
Dla mnie możesz sklep "ciuszek " otwierać :-D:-D:-D:-D:-D

Hehe nieźle bym lumpeks uposażyła tym co mam :-D:-D:-D
Jasne że sama tyle bym nie kupiła :-D:-D:-D puściła by mnie taka wyprawka z torbami... Raczej mojego D :-D:-D:-D

i jakie duze kupic te skarpetki? takie najmniejsze jakie sa czy ciut wieksze? bo te malutkie wydaja mi sie byc za male :p

Stokrotka myślę że na początek Ci starczy. Nie brudzą się więc nawet jak dwa dni w jednych poleży to nic się nie stanie ;-):-D Zawsze można dokupić :-)

Olisiaa te najmniejsze pewnie będą ok. Są uciągliwe jak coś :tak:

AS ale czemu 20 bodziakow to przesada? Przeciez to sie zmienia praktycznie co chwile na poczatku... A podejrzewam, ze moje bedzie duzo w samych bodziakach w domu bo mamy upal juz od kwietnia. Na zewnatrz roznie bywa, ale nawet na bodziaka zaloze jakis polarek czy dres jednoczesciowy i dawaj... dla mnie bodziak to jak bielizna, czesto sie zmienia bo jak nie usikane to oplute;)
dla mnie np spiochy zbedne bardzo, bo na noc jedynie.

AS ale czemu 20 bodziakow to przesada? Przeciez to sie zmienia praktycznie co chwile na poczatku... A podejrzewam, ze moje bedzie duzo w samych bodziakach w domu bo mamy upal juz od kwietnia. Na zewnatrz roznie bywa, ale nawet na bodziaka zaloze jakis polarek czy dres jednoczesciowy i dawaj... dla mnie bodziak to jak bielizna, czesto sie zmienia bo jak nie usikane to oplute;)
dla mnie np spiochy zbedne bardzo, bo na noc jedynie.
No co chwilę ,ale nie mów mi ,że dziecko jest w stanie przesikać wszystkie body po kolei.
Może się zdarzyć raz ,no 2 w ciągu dnia i niech nawet dwa czy 3 razy uleje to masz 5 kompletów .
mój był rzygus nieprzecietny i też często przebierałam ,ale nie co godzinę ,no bez przesady ....:-p:-p
Ja też zamierzam tylko w body trzymać bo już ciepło będzie .Ewentualnie śpioszki na wierzch lub pajacyk:-p:-p

reklama
AS no w nocy to nawet 3 razy przebieralam czasami...w dzien bywalo lepiej ale i to roznie. No i nie piore codziennie wiec komplet musi byc. No w sumie wtedy moge prac codziennie ale nie tylko dzieciece, wiec zapas musi byc zeby sie pralka uzbierala;)
No i ja reszte rozmiarow dopiero bede kupowac po porodzie. Mam kilka rzeczy prezentowych, ale na lato bede kupowac po porodzie, z PL bralam tez tylko rozmiar 56 i mniejszy.

Do góry