reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Od samego początku chciałam to łóżeczko z tą pościela MY-SWEET-BABY łóżeczko pościel materac moskitera # (2155910412) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Ale dzis pomyslałam,ze sprawdze jakie ma ten sprzedawca komentarze i okazuje sie ,że duzo negatywow ,ze niby posciel inna niz na zdjeciach(gorsza i zla jakosc) bylam nastawiona na to lozeczko na 100% i mam teraz problem;/ czy sugerowac sie tymi negatywami? bo w sumie pozytywow ma wiecej... , czy moze zdecydowac sie na inny komplet np. ten SERCA / SAFARI łóżeczko szuflada materac posciel (2124673529) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. co wy byście zrobiły ps. nie chce osobno lozeczka kupywac i poscieli tylko już wszystko razem od jednego sprzedawcy

reklama
oba sa fajne na pierwszej aukcji jest super lozeczko natomiast na drugiej aukcji bardziej mi sie podoba wykonczenie moskitiery-bo jest taka dopracowana, a komplety poscieli to wszystko zalezy od tego jaka chcesz czy w jednym kolorze czy ta w paseczki.

Pieszczoszka - śliczne łóżeczko dla małej Królewny :tak: jeśli chodzi o negatywy, zawsze czytam o co poszło i kalkuluję ile ich jest... Raz zakupiłam tusz do rzęs bez przeczytania komentarzy wcześniej - i to był duży błąd. Dostałam tandetną podróbę Lancome (zamawiałam oczywiście niby oryginał), byłam strasznie wściekła :wściekła/y: na szczęście gość zwrócił mi pieniądze i kupiłam tusz na innej aukcji, tym razem nie podróba - ale od tej pory sprawdzam skrupulatnie komentarze sprzedającego. Także dobrze Ci radzę poczytać komentarze, bo łóżeczko nie jest tanie, a później szkoda nerwów na użeranie się z typem... Ja mam już upatrzone łóżeczko, czekamy tylko na kaskę i zamawiamy :-D i na szczęście sprzedający ma 100 % pozytywnych komentarzy ;-)

ja bym sie chyba zastanowila czy nie wziasc od tej osoby ktora ma wiecej pozytywow, tylko przy takiej ilosci sprzedanych przedmiotow te 90 neutralnych i 20 negatywnych komentarzy to praktycznie nie duzo. Zalezy jakie masz oczekiwania co do poscieli i z czego ma byc wykonana.

jak ktos pisze ,ze posciel jest jaśniejsza niz na zdjeciach to nie jest nic strasznego ale jak czytam komentarze ,ze posciel jest bardzo zlej jakosci nie wiem jak mam to rozumiec jak niby jest z 100% bawełny....

Kurcze strach zamawiac... ale wyjscia chyba nie mam bo w sklepie takie komplety widzialam nawet po 1000zł i wiecej

Pieszczoszko - właśnie czytam komentarze... w sumie na taką ilość pozytywów tylko 21 negatywów - mój M mówi, że to mało i marudy wystawiały :-D a już bardzo długo korzysta z allegro, więc coś tam wie :-D Ale to zależy od Ciebie, musisz sama zdecydować :tak:

to sie zgadza ze takie komentarze to marudy wystawiaja, moze maja wygorowane oczekiwania a pozniej sa zawiedzeni zakupem, bo gatunek nie odpowiada, bo krzywo zeszyte, przesylka dlugo idzie bo az 3-4dni- dla mnie to jest akurat normalne:-)

pieszczoszka tak jak piszą dziewczyny może być po prostu tak że to zwykłe marudy napisały bo wiadomo że wszystkim nie da się dogodzić i są osoby które byle g.... się doczepią...
niestety allegro ma ten jeden jedyny minus że często trzeba kupować w ciemno jak jak zamawiałam ten komplet pościeli to też się trochę bałam jak to z jakością będzie w rzeczywistości bo jednak 350zł w ciemno szło ale jak się okazało wszystko w jak najlepszym porządku:)

reklama
AS no w nocy to nawet 3 razy przebieralam czasami...w dzien bywalo lepiej ale i to roznie. No i nie piore codziennie wiec komplet musi byc. No w sumie wtedy moge prac codziennie ale nie tylko dzieciece, wiec zapas musi byc zeby sie pralka uzbierala;)
No i ja reszte rozmiarow dopiero bede kupowac po porodzie. Mam kilka rzeczy prezentowych, ale na lato bede kupowac po porodzie, z PL bralam tez tylko rozmiar 56 i mniejszy.
No widzisz ,a ja do 3 miesięcy co najmniej czyli kiedy jest najwięcej tego przebierania ,bo ulewa,bo zasika bo....
piorę codziennie.
Jakoś nie wyobrażam sobie zbierać zażygane i zasikane ciuszki na gromadę .
Po pierwsze cuchnie
Po drugie kiśnie :sorry::sorry::sorry:
Zresztą i tak jak pisałam wcześniej .
W razie zabraknie rozmiaru np 56 to zawsze można wziąć 62 i podwinąć rękawek ,problem rozwiązany ....

Do góry