reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

WIOLKA1509 też tak myślę, że termometr niepotrzebny ale dostanę go gratis razem z wanienka.

U mnie położna przychodzi dopiero po porodzie ze dwa razy. Ja mam zamiar przed porodem zadzwonić do szpitala i zapytać dokładnie co mam wziąć ze sobą.

reklama
ja osobiście wolę takie koszule rozpinane z przodu , mam kilka i w sumie śpię w nich cąly czas. Musze kilka dokupic do szpitala bo te juz mocno zmechacone są

Ja tez spie w majtkach,albo legginsach(podartych:-p ale sa super wygodne) i na gore podkoszulek.Nie znosze pizam,a koszul to juz wogole :-D

reklama
Do góry