reklama
WIOLKA1509
Fanka BB :)
kilkolek zazdroszcze ci tych lumpikow, u mnie tez sa ale cen takich nie ma
sliczne sukienusie
fiore twoje tez sliczne.
sliczne sukienusie
fiore twoje tez sliczne.
kilolek
podwójna listopadowa mama
u mnie tez jest drogo, koło 50-60zł za kilogram a te na wieszakach to ceny prawie jak w sklepach. Jednak w wakacje odkryłam jeden taki malutki lumpek gdzie maja towar taki cąlkiem całkiem a tylko 10zł za kg tylko, ze malo co tam mozna znaleźć ale zwykle udaje mi się jakąs pojedynczą sztukę za grosiki kupić, do tej pory zaglądąłam głównie za koszulkami dla chlopaków z postaciami z bajek a dzis ta sukienusia (na wybieg sie nie nada ale też jest ładna)
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Pieszczoszka, nie kupuj tych koszul do karmienia!!! ja miałam identyczne przy Stasiu, miałam na sobie tylko raz poniewaz mimo tego iz urodzilam w listopadzie gotowałam sie w nich, material koszmarnie sztuczny!!! rana nie zagoi sie za chiny, a pot leci po pupie. teraz kupilam sobie za 30zł koszule ktora nie jest typowo do karmienia, ale rozpina sie dosc mocno pod szyja i spokojnie dam rade cycucha wywalic
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Pieszczoszka, nie kupuj tych koszul do karmienia!!! ja miałam identyczne przy Stasiu, miałam na sobie tylko raz poniewaz mimo tego iz urodzilam w listopadzie gotowałam sie w nich, material koszmarnie sztuczny!!! rana nie zagoi sie za chiny, a pot leci po pupie. teraz kupilam sobie za 30zł koszule ktora nie jest typowo do karmienia, ale rozpina sie dosc mocno pod szyja i spokojnie dam rade cycucha wywalic
ale tam pisze,że to jest 95% bawełna wiec nie jest sztuczna... wiem,że nie raz sa tekie tanie z dziadowego materiału ale jak pisze,że tyle jest bawełny to chyba ok?
wiesz? napisac mozna co sie chce moje koszule wygladały identycznie jak te, wiec sadze ze to jedno i to samo a zobacz moze czy sa jakies koszule w lumpeksie, ja kupiłam bedac w ciazy ze Stasiem dwie wlasnie uzywane i to sa jedyne ktore sobie zostawilam do karmienia drugiego maluszka, te o ktorych piszemy wyrzucilam. Wiesz? mozesz zamowic i jesli uznasz ze sa kiepskie to zwrocic, jesli beda takie jak moje to zauwazysz to po jedynym dotknieciu, one sie az swieciły.
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
moja mama wlasnie kiedys kupila taka pizame co sie swiecila tak..taka sztuczna jak cholera.Najwyzej zamówie sobie jedna ta koszule,kasa nie wielka wiec wiele nie strace i wtedy dam wam znac czy faktycznie jest to dobra jakosc czy jakis szajs
reklama
wklejam kolejny link do niedrogich i fajnych ciuszków .
Wiem,że są mamy którym zależy na dobrej gatunkowo bawełnie za równie dobrą cenę ;-)
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Wiem,że są mamy którym zależy na dobrej gatunkowo bawełnie za równie dobrą cenę ;-)
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Podziel się: