WIOLKA1509
Fanka BB :)
dila jezeli chodzi o ubrania to na rozmiar 56 mam tak naprawde bardzo malo i nie zamierzam dokupowac, moim zdaniem szkoda pieniazkow bo malenstwo tak szybko rosnie ze nawet jak ubranko na rozmiar 62 bedzie troche za duze to w ciagu 3,4 tyg bedzie juz dobre.moja corcia urodzila sie 50cm a te ubranka na 56 byly idealane wiec chyba te rozmiarowki nie sa tak do konca dokladne.
co do czapeczek to nie pomoge bo wszystkie dostalam, i byly to chyba najmniejsze mozliwe rozmiary, tylko ze moja mala miala malenko glowke.
moze kup po 1 czy dwie z rozmiaru 36/38 i dwie 40/42 . wrazie czego zawsze mozesz meza z karteczka do sklepu dzieciecego wyslac. a jestem pewna ze swiezo upieczony dumny tatus nie bedzie mial nic przeciwko.
pieszczoszka spodnie bardzo fajne
co do czapeczek to nie pomoge bo wszystkie dostalam, i byly to chyba najmniejsze mozliwe rozmiary, tylko ze moja mala miala malenko glowke.
moze kup po 1 czy dwie z rozmiaru 36/38 i dwie 40/42 . wrazie czego zawsze mozesz meza z karteczka do sklepu dzieciecego wyslac. a jestem pewna ze swiezo upieczony dumny tatus nie bedzie mial nic przeciwko.
pieszczoszka spodnie bardzo fajne
Ostatnia edycja: