reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Z dzisiejszych zakupow hmprod111.jpeg Wydaje sie jakis nie ciekawy na zdjeciu ze sjlepu h&m,ale za to zalozony jest wspanialy i do tego jest miejsce na brzuszek.Zakupiony w dziale dla dzieci i mlodziezy.Identyczny kupilam dla coreczki-maz sie smieje ze chyba chce sie odmlodzic i udawac starsza siostre,a nie mame :-p A tak naprawde sweter jest gruby i idealny na zime.

reklama
Fiore moim zdanie sweter świetny bo co najważniejsze to mega ciepły a to ważne żeby brzusio miał cieplutko:)
co do ciuszków dla dzidziusia to ja stwierdziłam, że od stycznia zaczynam kupować ale mam już co nie co bo moja siostrzyczka szalona nie może się powstrzymać od kupowania:-) wiem na pewno, że łóżeczka kupować nie musimy bo siostra moja nam da, ma śliczne łóżeczko z Voxa i jest to nam jak najbardziej na ręke:)

Fiore, śliczny sweter. Widziałam ostatnio w h&m ekstra czerwoną kamizelkę, ale cena mnie powaliła.
Zakochałam się w płaszczu z c&a i chyba dziś jeszcze go kupię, dwurzędowe guziki w kolorze camelowym. Niby dośc drogi, ale teraz jest 25%rabatu w c&a więc mam nadzieje że sie załapię.

Ja kupiłam dzisiaj kilka bodziaków i pajacyków dla bejbiczka i dla mamusi spodnie ciązowe dwie pary.
Jedne czarne z H&M zwężane takie na teraz a drugie większe jeansowe z regulowanym pasem podtrzymującym brzuszek.
Za 6 ubranek dla dziecka i 2 pary spodni zapłaciłam 22zł. Udany zakup :)

dziś kupiłam czapeczki w c&a, wydaje mi sie ze dość okazyjnie, rozmiar 56-62, bawełniane wiązane, za dwie sztuki zapłaciłam 12zł, przy Stasiu takie czapeczki sie super sprawdzały:)

Lulka,to fajne przeceny w tym h&m,a w ktorym to miescie?Czy kupowalas gdzie indziej,ale "markowe"?:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry