reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

dzieki nuta, ja bede tam w przyszly czwartek niedaleko tego zakladu i podjade zobaczyc. jak nie to bede szukac dalej :) co do materaca to ja mam zamiar kupic kokos-pianka-gryka
Martusia, piekna kolekcja :)

reklama
Cudne zakupy :)

Kupionym w sobote ciouszkom zdjecia nie zrobilam, ale wklejam, co kupilam online:

buciki (tak na3-6 miesiecy)
KLK-03-sneaker-booties-camo-other__04600_thumb.png
a dla siebie 3 pary gatek. Sa super wygodne! Typowo ciazowe i nachodza na caly brzuch (firmy Cantaloop). Troche drogie, ale i tak o polowe tansze od podobnych, ktore znalazlam. Brzuch na zdjeciu nie moj ;)
1003-3.jpg

, widzę że królują u Was paski ;-)
Maz sie smieje,ze Polaka wlasnie mozna poznac po tych paskach :-)

She jezeli moge cos powiedziec w sprawie mebli ktore Ci sie podobaja,to masz racje sa sliczne,ale cena mnie troche zaskoczyla-to naprawde sporo kasy,tym bardziej w porownaniu do Ikea.

Dziewczyny super zakupy:tak:
Wikasik ja jakos w tej ciazy nie przepadam za takimi majtkami:no: Mam jedne takie ale nosze te co przed ciaza i sa dobre:tak:Tylko nosze je pod brzuchem na szczescie mi to nie przeszkadza:tak:

ja tez za takimi majtkami nie przepadam, jak dla mnie sa za wysokie, wole nosic takie pod brzuchem, po prostu lepiej sie czuje Ale kazdemu co innego pasuje, wazne zeby byly wygodne i nie uciskaly :-)

Śliczne zakupy dziewczyny.
Martusia widze,że poważnie zaszalałaś;-)ubranka fajne zastanawiam sie tylko czy kocyk nie bedzie ciut za gruby:tak:moze sie przydac tez taki cienki bawełniany zeby zakryc nozki czasem jak bedzie spało w samym body:tak:ja po synku mam tez takie grube polarowe bo on sie rodzil na jesien a teraz kupiłam biały z Disneya cienki i niewielkich rozmiarow.
Dzis w lumpku kupiłam sweterek z kapturkiem i spodenki dresowe za 2 zł:-Dwczoraj tez mi sie udało mała wibrujacą zabaweczke i spodenki dresowe kupic. Ogólnie stoi juz kilka toreb do poprania:tak:jutro może zamówimy w końcu komode i sie zabiorę za to.
Zakup z ostatniej godziny:-ppudło Huggies :paczka pieluch 2-5 kg (27sz), paczka chusteczek (64 szt) i czapeczka bawełniana biała za całe 20 zł:szok::-D
Wczoraj na wizycie dostałam 2 torby z probkami i gazetami, znalazlam tam kupon rabatowy 20%znizki na zakupy nivea baby w rossmanie, wiec niebawem zakupie kosmetyki dla moich maluchów, starszego synka myłam od 1 tygodniaw tej serii i ten zapach juz do końca życia bedzie mi sie kojarzył z taki malenstwem chyba:tak::zawstydzona/y:ale sie rozpisałam...:szok:

Śliczne zakupy dziewczyny.
Martusia widze,że poważnie zaszalałaś;-)ubranka fajne zastanawiam sie tylko czy kocyk nie bedzie ciut za gruby:tak:moze sie przydac tez taki cienki bawełniany zeby zakryc nozki czasem jak bedzie spało w samym body:tak:ja po synku mam tez takie grube polarowe bo on sie rodzil na jesien a teraz kupiłam biały z Disneya cienki i niewielkich rozmiarow.
Dzis w lumpku kupiłam sweterek z kapturkiem i spodenki dresowe za 2 zł:-Dwczoraj tez mi sie udało mała wibrujacą zabaweczke i spodenki dresowe kupic. Ogólnie stoi juz kilka toreb do poprania:tak:jutro może zamówimy w końcu komode i sie zabiorę za to.
Zakup z ostatniej godziny:-ppudło Huggies :paczka pieluch 2-5 kg (27sz), paczka chusteczek (64 szt) i czapeczka bawełniana biała za całe 20 zł:szok::-D
Wczoraj na wizycie dostałam 2 torby z probkami i gazetami, znalazlam tam kupon rabatowy 20%znizki na zakupy nivea baby w rossmanie, wiec niebawem zakupie kosmetyki dla moich maluchów, starszego synka myłam od 1 tygodniaw tej serii i ten zapach juz do końca życia bedzie mi sie kojarzył z taki malenstwem chyba:tak::zawstydzona/y:ale sie rozpisałam...:szok:

Karolki, gdzie kupiłaś pieluchy i chusteczki w takiej cenie?????

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry