reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
Karolki ten kocyk to jest właśnie z tych cieńszych to nie jest ten gruby polarowy więc w razie czego będzie ok, uwielbiam w nich to że są takie milutkie:-) a poza tym mogę urodzić już w kwietniu a to nie jest powiedziane że będą już jakieś mega upały itd bo to w tym okresie różnie jest z pogodą w Polsce...

Martusia skoro tak to ok bo na zdjeciu ciezko okreslić ciepłote:-D w kwietniu napewno bedzie potrzebny cieplejszy:tak:w maju tez pewnie. Ja pomyslalam o wakacjach;-)

Ja latem, jak duzy upał to ja moich pod flanelowa pieluskzą kładłam do spania lbo nawet i tetrową. Teraz są takie sliczne kolorowe tetry, warto się w choc jedną taką zaopatrzyc jako "kocyk" na wielkie upały

kikolek ja właśnie zaopatrzyłam się w te kolorowe tetry troszkę droższe ale moim zdaniem warto:tak:
karolki no na zdjęciu to nie widać jaki jest tym bardziej że jest złożony;-)
polecam je bo są na prawdę super i nic się z nimi nie dzieje po praniu, mój york ma tego typu i prałam go już ze 100raz a on nadal wygląda jak nowy :tak:

Pieluszki te w kartonie są w każdym Rossmannie. Ja kupiłam 100 Huggiesów 1 za 40zł, bo też mi się to wydawało ekstra tanio :)
Martusia na zdjęciu wszystko inaczej wygląda, a zakupy super :)

Ja bym sie tak nie obkupywala w takie zapasy pieluch...moj maluch od poczatku mial alergie na wszystkie pieluchy poza pampersami.Na pampersy tez mozna miec uczulenie poniewaz maja duza sile wyciagania wilgoci rowniez tej z pupki.Moj mial i ma do tej pory alergie na ta chemie ktora daja do tych kuleczek ktore chlona wilgoc.

reklama
Suse masz racje.My tez przebrnelismy przez pare roznych pieluch i do tego jest roznica w tych wszystkich rodzajach pampersow czy tez huggies,nie mowiac o tych z lidl(powiem,ze byl moment w ktorym byly idealne).Ja na razie kupilam huggies newborn,zeby miec na poczatek,a co dalej to w odpowiednim po porodowym czasie ;-)

Do góry