reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

no prawie Ci sie udąło :-D przez chwile bylam spokojna po czym wyobraziłam sobie, że od jutra leże plackiem w najlepszym wypadku a najprawdopodobniej zamieszkam w szpitalu na 3 miesiące :-)

(edytuj nie doczytałam na czas ;-))

reklama
Rozumiem...mialam Chicco identyczny jak ten Graco sie wydawal i 6 miesiecy i out, kupilam Maclarena bo Patryk siedzial jak parowka zgnieciony;))

Co do pieluch, placilam bodajze 3,80 za jedna a polspiochy 13 z hakiem za jedne. :/

My wczoraj po raz setny oglądaliśmy wózki i w końcu po tylu miesiącach doszliśmy, że x-lander xa nie jest amortyzowany, nie licząc pompowanych kół. I rezygnujemy z niego. Niedaleko domu mamy łąki i las i nie wyobrażam sobie jazdy tam bez amortyzacji.
Znaleźliśmy coś takiego, poradźcie czy to byłby dobry wybór.
Implast Bolder ECOLINE SD wózek+fotel+torba+10XGr (1964920538) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Chcemy kupić dobry wózek, ale bez przesady z ceną.

annte, ja slyszalam jedna dobra opinie o implascie, moj kuzyn uzywa od ponad pol roku i bardzo sobie chwali i nawet mi polecal, polski producent z Poznania i dobry wlasnie do takich jazd ekstremalnych :)
ale z tego co pamietam to ktoras z dziewczyn pisala tez ze z kolei slyszala zle opinie o nim

właśnie czytam opinie na forum i są beznadziejne.
Ech, no to mamy dylemat jezli chodzi o wózek.
Myślicie,że amortyzowany czy pozostac przy x-landerze???

x-landera maja moi znajomi i tez nie jezdza po latwych drogach, nic zlego na jego temat nie mowili... ale ja nie mam doswiadczenia "na wlasniej skorze" wiec za duzo nie pomoge. mysle ze mamusie doswiadczone musza sie wypowiedziewc :)

Ostatnia edycja:
tez mam podobny wozek do As, do tego jest fotelik samochodowy ktory wsadza sie na gore wozka
IMG_0255.jpg

reklama
Ja jezdzilam z Colinem przez 7 tygodni po polskich lasach x-landerem.Jezeli masz wiekszy bagaznik to wozek jest supe..w sumie na polskie drogi nie wyobrazam sobie innego!Jest niesamowicie zwinny pomimo swojej wielkosci..gondola troche mala ale do 7-8 miesiecy powinna wystarczyc.Spacerowka jest wygodna i na zime w sam raz bo na lato to ja przerzucilam sie na parasolke.
Solidny ,wygodny,latwo sie sklada i rozklada...
W internecie mozna za grosze kupic x-landera uzywanego w dobrym stanie...oplaca sie bo ciezko go zajezdzic.Ten ktorym ja jezdzilam teraz powozi 3 dziecko i wyglada jak nowka.
Zdjecie092.jpgZdjecie097.jpgZdjecie165.jpgZdjÛcie046.jpg

Do góry