reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

little_nina świetnie że urodzinki z urodzajem i możesz poszaleć zakupowo... :-) łóżeczko śliczne!

My mamy łóżeczko bez szuflady, bez wyjmowanych szczebelków i innych bajerów ale jest tak mocne że sama się koło Julci kładłam jak była potrzeba i nawet nie drgło... :-D taka jestem z niego zadowolona mimo że dostałam je po trójce dzieciaczków to po odrestaurowaniu wygląda jak nowe a przy Julci nic a nic się nie zniszczyło. Dokupię tylko materacyk i "mała się odchowa"

Wygląda podobnie do tego- JULIA-ŁÓŻECZKO 120x60 stylowe firmy Vento (2089696095) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. w sensie opuszczanego boku. Szczebelki mamy jakby z prostokątnych deseczek, a dno sporo niżej. Co prawda nie ma regulacji wysokości materaca ale spuszczany boczek całkiem rekompensuje brak tego elementu, bo nie muszę się przewieszać w pół tylko obsuwam i dostęp łatwy ;-) Potem na stałe był spuszczony i młoda sama sobie właziła i wyłaziła. Zaraz obok stało nasze łóżko więc robiła myk po naszym do swojego ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
ja bede z polski sciagac: wit d, cos od plesniawek, masc majerankowa, [FONT=&amp]pulmexbaby, [/FONT][FONT=&amp]smecta, [/FONT][FONT=&amp]kosmetykidla dziecka, [/FONT][FONT=&amp]ochraniaczdo łóżeczka, [/FONT][FONT=&amp]pieluchyflanelowe i tetrowe i pluszaczka przytulaczka, narazie tyle mi do glowy przyszło :) [/FONT]
No ja z apteczki dokładnie to samo-tylko nic na pleśniawki nie miałam ale u nas nie było takiej potrzeby. Jeszcze mi się przypomniało,ze czopki glicerynowe miałam z PL oraz paracetamol w czopkach-znacznie szybciej działa niż ten w syropie.

opuszczany bok łózeczka jest trudny do przecenienia, gdyby nie taki bok w naszym lozeczku to nie miałabym mozliwości wydobycia Stasia z łózeczka z moim wielkim brzuchem...

czarnula nie wiem skad jestes, ale u nas (ie i uk tez) jest masc dla niemowlat od urodzenia a'la Vick's - vapour rub, spytaj w aptece o Vick's dla niemowlat i nie bedziesz musiala Pulmex kupowac.

No ja z apteczki dokładnie to samo-tylko nic na pleśniawki nie miałam ale u nas nie było takiej potrzeby. Jeszcze mi się przypomniało,ze czopki glicerynowe miałam z PL oraz paracetamol w czopkach-znacznie szybciej działa niż ten w syropie.

tez mam na liscie [FONT=&quot]Viburcolczopki, nigdy przy Xav nie uzywalam ale teraz zakupie na czarna godzine[/FONT]

czarnula nie wiem skad jestes, ale u nas (ie i uk tez) jest masc dla niemowlat od urodzenia a'la Vick's - vapour rub, spytaj w aptece o Vick's dla niemowlat i nie bedziesz musiala Pulmex kupowac.

mieszkam w anglii, zaraz obadam w bootsie ten vick :)

a oto moje zakupy z allegro wlasnie przyszly:-)

Załączniki

• DSCN5684.jpg
    DSCN5684.jpg
    37 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Do góry