reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Dziś byłam w lumpie :D wynalazłam śliczną zieloną bluzę z kapturem i koszulkę z krótkim rękawkiem i zapłaciłam całe 2,80 zl :p:p uwielbiam lumpeksy :D:D

W lutym zbieram wszystkie rzeczy od rodziny i będę robić listę :D:D głównie ciuszki będę musiała kupić bo wózek mam, łóżeczek chyba ze 4 sztuki, wanienki też sie 3 nazbierały, materacyki są dwa i nawet huśtawki mam 4 :O:O co ja z tym zrobię i gdzie to wstawię wszystko

Ale to miło że rodzina chce choć tyle pomóc :)

reklama
ja slyszalam ze kosmetyki Skarb Matki sa ok i chyba je kupie, chociaz z tego co slyszalam to duzo zlezy od skory dziecka jak zareaguje na kosmetyk i czasami trzeba kilka wyprobowac zeby sprawdzic

reklama
Ja jeszcze poczekam 2tyg i wtedy kupie cos dla maluszka:tak:Na razie nie kupila ani jednej rzeczy:tak: Chce najpierw wiedziec kto siedzi u mnie w brzuszku:-)
Ja kupie do kapieli Olian, oliwki nie kupuje(nie lubie poprostu), masc na odparzenia Bepanthen(tez na sutki), krem do twarzy i chyba do pielegnacji to wszystko:tak:

Do góry