reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

super ta ksiązeczka ja widziałam taką samą w smyku myślę ze naprawdę warto nie wiem dlaczego ale sklepie wydawało mi się że kosztuje 29 zł jak teraz ta patrzę w internetowym to cena 54 :-) ja napewno kupię małje jak tylko się urodzi :-)

tez mi sie podoba i tez kupie :)
nuta, ja tez mam komunie kuzyna w maju dokladnie 20 czyli dzien po moim terminie porodu :) takze raczej ominie mnie ta przyjemnosc uczestnictwa w niej ;) ogolnie to mam w tym roku bardzo duzo imprez, w tym conajmniej 4 wesela, jedno juz bylo a nastepne w kwietniu. na wesele bym sie chetnie przeszla ciekawe czy bede miala sile i nastroj :)
czarnula, ja tez mam zamiar kupic kosz na pieluchy. a Ty kupilas taki specjalnie do tego celu przeznaczony? jak mozesz to daj znac co to za kosz

reklama
witajcie, własnie wróciłam z pobliskiego lumpeksu i jestem bardzo zadowolona:) kupiłam Kazikowi kilka ciuszków, a do tego chuste elastyczną do noszenia maluszka w slicznym niebieskim kolorze i równiez niebieski rożek:) za całe zakupy zapłaciłam 15zł:)

Ja przy Colinie mialam taki kosz na pieluchy i moja opinia jest taka ze jak takie pieluchy sztuk 20 obsikane i nie tylko poleza w tym koszu nawet w tej kielbasce foliowej to i tak czuc sikami.Folia mimo wszystko przepuszcza zapach.Moze przy noworodkach sie sprawdza ze wzgledu na bezzapachowe odchody.Wklady zapasowe sa drogie i na krotko wystarczaja.
U nas stoi ten kosz i sluzy jako kosz na odpadki dzieciowe.Moze przy malej sie skusze na zakupienia jeszcze raz wkladu aby z kazda malutka pieluszka nie latac do smieci ale nad tym sie jeszcze zastanowie bo co jest poza domem to juz napewno nie zasmierdnie nam domu :o)

Windeleimer-Nursery-Essentials.jpg

mi znajomi polecali taki kosz -
ANGELCARE - Pojemnik Kosz na Pieluchy + Wkład (2061784351) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. sam kosz nie jest taki drogi i wklady tez nie. pieluszki nie sa pakowane pojedynczo i mieszcza ok.180szt. i ci znajomi twierdza ze super i ze nic nie czuc.
ale tez sie jeszcze zastanowie nad zakupem

własnie ten kosz kupiłam o którym piszesz :) Angelcare Nappy Disposal System - Babies R Us - Britain's greatest toy store
i takie czapeczki I Love Mummy & Daddy Hats - 2 Pack - Babies R Us - Britain's greatest toy store i taka My Favourite Things Hats - 2 Pack - Babies R Us - Britain's greatest toy store

przy Stasiu miałam taki zwyczajny kosz z obrotową klapką w kształcie tygryska, słuzył nam az do chwili gdy siuski nie zaczeły smierdziec, ale wtedy gdy taki moment nastapił to synek był juz starszy i nie zuzywalismy tak zawrotnej ilosci pieluch wiec kazdorazowo mozna bylo wyrzucic to glownego smietnika w kuchni. teraz takze zamierzam korzystac z naszego śmietniczka-tygryska.

Ja jak zrobiłam wstępną listę zakupów dla mojego szkraba to się za głowę złapałam :szok: Jak na razie kupilismy a właściwie zamówiliśmy meble do jej pokoiku Klupś Meble Dziecięce oraz wózek Osito: Artykuły dziecięce, łóżeczka turystyczne, wózki bliźniacze, głębokie, spacerowe, wielofunkcyjne - BEXA B4X Fashion white Wszystko odbieramy końcem lutego ze sklepu :D Na szczęście wózek kupują dziadkowie :D więc chociaż jeden większy zakup z głowy. Mój mężuś kupił też komplecikmon caramel ubranko zosi 1.jpgmon caramel ubranko zosi 2.jpg dla córci no i właściwie tyle tego :D Myśle że w marcu rozwinę się bardziej z zakupami :D Jak na razie wydałam około 1500 zł a teściowie 1420zł :D Znając siebie i męża skończy się na bardzo dużej sumce :D

Ja mam ten kosz Angel Care i ajk dla mnie sprawdzał się super. Nic nie śmierdziało,stał obok przewijaka wiec zawsze był pod ręką. Teraz też zamierzam dokupić wkłady i go używać.

reklama
Do góry