reklama
i dlatego cieszę się, że najdroższy rzeczy mamy po Bartim! zakupy nadal planowane na marzec, mm nie daje się przekonać nawet na jedne body. babcia za to coś wspomniała, że kupi kocyk i sweterek (po co nam kocyk w maju - nie wiem, a sweterek to jak Bartiemu kupi - biały i taki sam w jaki ubierała mnie;p). ciągnie mnie zwłaszcza jak oglądam Wasze śliczne ubranka.. cóż - muszę wytrzymać!
fiore
Fanka BB :)
Daria...no niezla sumka.My wydalismy naprawde bardzo malo,ale duzo rzeczy nie mielismy i nie mamy-tacy z nas minimalisci(tez wozek i lozeczko kupowalismy).Zaczelam przegladac odpowiednie rozmiary i zorientowalam sie ze do 24msc,to typowo dziewczece ciuszki V dostala od "cioc i wujkow",bo od nas tylko pare rzeczy-jak buty i sukienki na "okazje".Mam juz wszystko popakowane w odpowiednie siatki.
Do kupienia pozotaly tylko butelki,pieluszki i smoczki oraz pielegnacyjne(krem do odparzen,plyn do kapieli etc...).
Do kupienia pozotaly tylko butelki,pieluszki i smoczki oraz pielegnacyjne(krem do odparzen,plyn do kapieli etc...).
Karolki
Podwójna mama:)
Nam tez do zakupienia pozostaly kosmetyki i jakies pojedyncze pierdoły. Wozek mamy, łóżeczko i przewijak, lezaczek tez taki jak ma Dorka - musze tylko sprawdzic bo pamietam ze cos bylo uszkodzone, mam nadzieje ze dziala. Ubranek na 56-68 mam ze 3 pralki tak na okomusze sie za to zabrac kiedys i posegregowac. Nastawiam sie teraz na pajace, mam ze 20 sztuk z Karolem mialam moze ze 2 i jakos nie ta pora roku byla chyba i nie przepadalismy za nimi. Teraz na poczatek planuje body i na to pajac a jak wyjdzie to sie okazecienki kocyk bawelniany Disneya zakupilam mam nadzieje ze bedzie w sam raz na latobo polarkowe chyba nie bardzo...Kiedys byla dyskusja nad kaftanikami, mam kilka kaftanikow i kilka koszulek wiazanych na boku na troczki - wygodne sa jeszcze w szpitalu jak dziecko jest malenkie kladziesz na koszulke i swobodnie zakladasz rekawki ( a dzieciak jest jeszcze skulony i wygiety w C wiec dla mlodych mam moze byc problem w zakladaniu przez glowe - wiec polecam )
my takze zakupilismy dla Stasia kilka bodziaczków zapinanych z boku ale u nas sie to nie sprawdziło, nie wiem do końca dlaczego ale łatwiej było mi z takimi przekładanymi przez główkę. Pewnie dlatego ze jakims dziwnym trafem nie bałam się opiekować Stasiem mimo jego wagi-2kg. wszystko bylo dla mnie dziwnie naturalne chyba dobrze zadziałał instynkt macierzynski mam nadzieje ze i tym razem tak bedzie.
Stokrotka812
Ostatnio natknęłam się na taka książeczkę *INTERAKTYWNA KSIĄŻECZKA DWUSTRONNA Tiny Love (MJ) (2067859587) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. pewnie Ci się spodoba ;-)ogladalam sobie dzis zabawki dla niemowlakow i natknelam sie na takie ksiazeczki:
Książki dla dzieci - Oczami Maluszka, świat oczami dziecka
co o nich myslicie? bo ja mam zamiar kupic
Daria pochwal się jakimiś zakupami. Chętnie obejrzę i może z czegoś sama skorzystam;-)Pozdrawiama ja jak juz pisalam -mam wszystko lacznie z wozkiem lozeczkiem posciela i ubrankami. na wszystko wydalismy 5500zl. myslalam ze zemdleje ale niestety wszystko jest strasznie drogie
Suse ja tez kupiłam kilka body kopertowych. W H&M jest spory wybór. Ale Colin był malutki
Ja też trochę poszalałam z ubrankami dla Hani aż musiałam zrobić miejsce w szafie.Ale jak myślę ile musimy jeszcze kupić to mnie aż głowa boli, dobrze że wózek kupują moi rodzice bo teściowa jak na razie nic się nie zdeklarowała ale na nią nie liczę.A co najgorszego w tym wszystkim to to że na początku maja mam komunie chrześniaka i to komunia podwójna bo jego siostra też idzie do komunii więc jedno przyjęcie a dwa prezenty trzeba dać.
super ta ksiązeczka ja widziałam taką samą w smyku myślę ze naprawdę warto nie wiem dlaczego ale sklepie wydawało mi się że kosztuje 29 zł jak teraz ta patrzę w internetowym to cena 54 :-) ja napewno kupię małje jak tylko się urodzi :-)Ostatnio natknęłam się na taka książeczkę *INTERAKTYWNA KSIĄŻECZKA DWUSTRONNA Tiny Love (MJ) (2067859587) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. pewnie Ci się spodoba ;-) Daria pochwal się jakimiś zakupami. Chętnie obejrzę i może z czegoś sama skorzystam;-)PozdrawiamSuse ja tez kupiłam kilka body kopertowych. W H&M jest spory wybór. Ale Colin był malutki
reklama
czarnula83
ja tez juz po lekkich zakupach
na pocztek kupiłam kosz na pieluchy i czapeczki w promocji
na pocztek kupiłam kosz na pieluchy i czapeczki w promocji
Podziel się: