reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

she nie martw się ja też praktycznie nic konkretnego nie mam dla dzidzi:tak: nie chciałam za wcześnie kupować i stwierdziłam, że w lutym się za to wezmę tak już konkretnie:tak: jedyne co robiliśmy to od początku ciąży odkładaliśmy pieniądze jak przyjdzie czas na zakup wyprawki i dzięki temu nie zła sumka się już uzbierała:-)

u nas to samo - tez odkladamy i tez stwierdzam ze w lutym sie biore :)

reklama
Ja uwielbiam dziecięce zakupy, kupuję na bieżąco. Już miałam nawet zaprzestać, ale ciężko:tak:
Dziś: 120a.jpgi niedrapki:13.jpg

Stokrotka, nie martw sie:) ja takzer powinnam juz dawno zaprzestac zakupow, ale nie potrafie:) bede musiala chyba dokupic nowa szafke, a moze nawet i pokoj:):):):) ciuszki przesliczne:)

ja zanim zaszlam w ciaze to bylam pewna ze bede szalec bo zawsze mialam bzika na punkcie dzieciecych ubranek i akcesoriow ale jakos jestem spokojna :) pewnie dlatego ze najblizszy sklep z takimi rzeczami oddalony jest ode mnie jakies 30km :) a w internecie tyle tego wszystkiego ze nie moge sie zdecydowac :) ale obiecalam sobie ze w przyszlym tygodniu cos zamowie :)
wszystkie ubranka i nie tylko, ktore kupujecie sa super

To ciesze się, że nie jestem sama w moim zakupowym szaleństwie. Niestety z powodu remontu wszystkie ubranka musiałam wywieźć do teściów, żeby się nie kurzyły. Musze je przejrzeć i posegregować rozmiarami, bo wydaje mi się, że już z ubrań wszystko mam.Kupiłam juz nawet specjalne skrzyneczki, żeby było w co je posegregować.

ostatnio naliczyłam ze mam w rozmiarze 0-3, 30 bodziakow z krotkim rekawkim i prawie 30 z długim, ciekawe kiedy moje dziecko to znosi?:) pewnie nigdy, ale mam już odbiorcę tych ubranek, poniewaz obdaruje nimi moja rodzącą we wrzesniu kolezankę:)

u nas zapas po Stasiu plus szalenstwo tej ciąży i jest masakra:) ale przy Stasiu mialam duzo ubranek i bardzo sobie to chwaliłam poniewaz synek urodził sie malutki i najmniejsze pieluchy były dla niego za duze, w rezultacie był ciagle obsiusiany i wciaz sie przebieralismy. do dzis kupuje spore zapasy ubran dla Stasia, lubie miec pewnosc ze nawet jesli przez dwa dni nie zrobie prania to i tak ciuchów nie zabraknie:) mam juz spore zapasy na lato:) mam nadzieje ze Stas nie wyrosnie z nich zanim bede mogla mu je zalozyc:)

reklama
Do góry