reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Czarne wózki są bardzo ładne:) i rzeczywiście modne ostatnio:) Najbardziej podobają mi się beżowe, szare, brązowe.... Ale mogę wszystkich zaskoczyć i z zakupów wrócić np. z fioletowym:) Czarnego też nie wykluczam, ale wolałabym z jakimś kolorowym dodatkiem.

reklama
spokojnie:) jeszcze troce czasu zostalo:) ja musiałam rozlozyc wydatki w czasie, poniewaz nie potrafię oszczedzac, a nie miałabym finansowej mozliwosci na to aby zakupic wszystko z jednej wyplaty,tym bardziej ze bede musiala kupic rowniez wiosenne rzeczy dla Stasia.

Wikasik, bardzo fajny wózek.
Martaik, z tym czarnym kolorem raczej nie chodzi o modę, a komfort cieplny dziecka. latem, kiedy praży słońce i jest gorącą taki czarny wózek bardzo szybko łapie temperaturę, nawet jeśli dziecko jest odkryte, to w gondoli, która ma zabudowane boki jest temperatura wyższa niż na zewnątrz. Jasny wózek będzie odbijał promieniowanie.
Wiadomo każdy chce być modny, my kupujemy zielony :-D
Dokładnie o to mi chodziło:tak:

Wikasik fajny wozek:tak:
Mi tez sie podobaja czarne wozki,ale teraz bardziej brazowo-bezowe:tak:
Zamierzam kupic takie spiworki dla dzidziusia:tak: Zobaczymy jak bedzie z płcią te sa dla dziewczynek:-)
CARTER'S DWA SPIWORKI 100%BAWELNA DLA DZIEWCZYNKI (2057888948) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Mnie też się najbardziej podobają beżowe lub beżowo-brązowe.

she nie martw się ja też praktycznie nic konkretnego nie mam dla dzidzi:tak: nie chciałam za wcześnie kupować i stwierdziłam, że w lutym się za to wezmę tak już konkretnie:tak: jedyne co robiliśmy to od początku ciąży odkładaliśmy pieniądze jak przyjdzie czas na zakup wyprawki i dzięki temu nie zła sumka się już uzbierała:-)

coraz bardziej zaczyna mnie przerazac ze ja jeszcze nie mam nic kompletnie dla dzidzi :/

Dziewczyno nie jesteś sama :p ja na razie mam tylko dwa bodziaczki :p:p reszta będzie dopiero w marcu... Takie moje małe postanowienie.
Teraz to się na mnie dziwnie patrzą w sklepie jak wchodzę i się pytam o rzeczy. Nic po mnie nie widać że jestem w ciąży i panie w sklepie ciągle odradzają mi zakupy i mówią żebym poczekała aż będzie wiadoma płeć. Ja ją z znam od miesiąca no ale... :p nic nie poradzę że nie mam brzucha wielkiego

reklama
Do góry