reklama
Ja też mam karuzelę z Fisher Price-las tropikalny. Nati ją uwielbiała. Jak skończyła 6-7 miesiecy i zaczeła się podnosić do siadania to zdjeliśmy tylko pałąk z góry natomiast tę część grającą i ze światełkiem zostawiliśmy. Mała miała radochę jak sobie sama wciskała guziczek zmieniając melodyjki czy włączając światełko.
Bujaczek mamy ten :
Ripple Bouner - Honey Bear - View All - Mamas & Papas
byłam z niego bardzo zadowolona,oprócz melodyjek i wibracji,mała sama mogła się na nim rozbujać-co często robiła i miała super zabawę. Dość długo nam on służył,chyba dopeiro jak zaczeła raczkowac to przestała na nim leżeć.
Dodatkowo mamy osobną karuzelę Star-lite Swing - Once Upon a Time - Offers - Mamas & Papas-ona nam służyła do ok 4-5 miesiąca,zwłaszcza te światełka migające na górze na daszku jej się bardzo podobały. Jest to niestety wydatek i my kupiliśmy tylko dlatego,ze dostaliśmy dla niej kasę na to no i w planach było już drugie dziecko wiec się opłacało zainwestować bo i teraz nam posłuży.
Z zabawek na początek miała kilka szeleszczących i grzechoczących rzeczy w jaskrawych kolorach,ale zainteresowanie zaczeła tym wykazywac dopiero po ok miesiącu albo i później. U nas rewelacją i absolotnym hitem okazało się to: Mój Pierwszy Owoc Jabłkowy Andy Tiny Love MK (2056196177) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Bujaczek mamy ten :
Ripple Bouner - Honey Bear - View All - Mamas & Papas
byłam z niego bardzo zadowolona,oprócz melodyjek i wibracji,mała sama mogła się na nim rozbujać-co często robiła i miała super zabawę. Dość długo nam on służył,chyba dopeiro jak zaczeła raczkowac to przestała na nim leżeć.
Dodatkowo mamy osobną karuzelę Star-lite Swing - Once Upon a Time - Offers - Mamas & Papas-ona nam służyła do ok 4-5 miesiąca,zwłaszcza te światełka migające na górze na daszku jej się bardzo podobały. Jest to niestety wydatek i my kupiliśmy tylko dlatego,ze dostaliśmy dla niej kasę na to no i w planach było już drugie dziecko wiec się opłacało zainwestować bo i teraz nam posłuży.
Z zabawek na początek miała kilka szeleszczących i grzechoczących rzeczy w jaskrawych kolorach,ale zainteresowanie zaczeła tym wykazywac dopiero po ok miesiącu albo i później. U nas rewelacją i absolotnym hitem okazało się to: Mój Pierwszy Owoc Jabłkowy Andy Tiny Love MK (2056196177) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
wikasik
Jestesmy w komplecie :)
Wczoraj dostalam kolejne ciuszki i troche zabawek, ale tylko pod nie podjechalam jadac wieczorem do parku z psem i juz nawet nie obejrzalam, co mi sie dostalo. Lezaczek tez mam obiecany, nie wiem jeszcze jaki. Prawie wybralismy wozek Baby Jogger™ City Select: For Parents on the Grow. - Baby Jogger Australia: Strollers, Joggers, Prams Oby bylo nam dane dokupic i uzywac opcje drugiego krzeselka!
Stokrotka812
Fanka BB :)
Wikasik fajny wózek, podoba mi się to zdjęcie jak w nim jedzie dwójka dzieci Ale chyba nie chcesz brac czarnego wózka?
wikasik
Kupilam ten wozek! Kolor "diamentowy" czyli taki prawie bialy - promocja tylko taki obejmowala, zreszta i tak najbardziej mi sie podoba. Tutaj nigdy nie ma chlapy jak w Polsce, wiec nie bedzie to problemem, a latem sie znacznie mniej nagrzewa. Promocja sie super trafila - wprawdzie model 2010, a nie 2011, ale zmiany zrobili naprawde kosmetyczne. Za to w cenie wozka z pojedynczym siedzeniem spacerowkowym, mam jeszcze drugie siedzenie i gondole.
Na razie nie dokupujemy adaptora do fotelika, bo dosc drogi, ale jest taka opcja. Siedzonko-kapsule dzis zarezerwowalam - bedziemy wypozyczac na 6 miesiecy wychodzi 1/3 ceny nowego.
Do tego te laszki, ktorych jeszcze nie obejrzalam i troche zabawek, lezaczek obiecany, mebelki sa, wiec mozna rodzic Tylko dokupic jakas poscie, moze odciagacz do pokarmu. No i pieluchy. Wciaz nie wiem, czy jednorazowki, czy wielorazowe...
Na razie nie dokupujemy adaptora do fotelika, bo dosc drogi, ale jest taka opcja. Siedzonko-kapsule dzis zarezerwowalam - bedziemy wypozyczac na 6 miesiecy wychodzi 1/3 ceny nowego.
Do tego te laszki, ktorych jeszcze nie obejrzalam i troche zabawek, lezaczek obiecany, mebelki sa, wiec mozna rodzic Tylko dokupic jakas poscie, moze odciagacz do pokarmu. No i pieluchy. Wciaz nie wiem, czy jednorazowki, czy wielorazowe...
Stokrotka, my mamy czarny wozek, z dodatkiem białego i szarego...bardzo mi sie podoba, kiedy go kupilismy poltora roku temu to było ich mało, ale teraz zauwazylam ze czarne wozki sa w modzie, pojawilo sie ich sporo gdybym miała kupic wozek raz jeszcze to pewnie takze czarny
Wikasik, życze aby takie drugie krzesełko Wam sie przydalo my wlasnie jestesmy na etapie zakupu dostawki do naszego
Wikasik, życze aby takie drugie krzesełko Wam sie przydalo my wlasnie jestesmy na etapie zakupu dostawki do naszego
Wikasik, bardzo fajny wózek.
Martaik, z tym czarnym kolorem raczej nie chodzi o modę, a komfort cieplny dziecka. latem, kiedy praży słońce i jest gorącą taki czarny wózek bardzo szybko łapie temperaturę, nawet jeśli dziecko jest odkryte, to w gondoli, która ma zabudowane boki jest temperatura wyższa niż na zewnątrz. Jasny wózek będzie odbijał promieniowanie.
Wiadomo każdy chce być modny, my kupujemy zielony
Martaik, z tym czarnym kolorem raczej nie chodzi o modę, a komfort cieplny dziecka. latem, kiedy praży słońce i jest gorącą taki czarny wózek bardzo szybko łapie temperaturę, nawet jeśli dziecko jest odkryte, to w gondoli, która ma zabudowane boki jest temperatura wyższa niż na zewnątrz. Jasny wózek będzie odbijał promieniowanie.
Wiadomo każdy chce być modny, my kupujemy zielony
czarnula83
Fanka BB :)
wikasik ale wymyslny wozek, bardzo mi sie podoba, mało chyba spotykany supcio
wikasik
Dzieki, mam nadzieje, ze sie sprawdzi. Jako pojedynczy tez jest fajny, bardzo stabilny, swietne kola z amortyzacja, powinien byc fajny na dlugie wypady no i w raziec zego rewelacyjnie sie sklada, a my mamy male autko.
reklama
oczywiste jest to, iż w wyborze wózka moda odgrywa najmniejsza role...nie mniej jednak wiekszosc wozkow ma to do siebie ze grzeja, bez wzgledu na kolor. poza tym czarny kolor przyciąga promieniowanie wtedy gdy sloneczko mocno przygrzewa, zwlaszcza w poludnie, a ja nie wyobrazam sobie wyjsc z dzieckiem na spacer latem o innym czasie niz poranek lub pozne popoludnie. kiedy kupowałam czarny wozek dla stasia wiedzialam ze bede uzywala go glownie zima i wiosna poniewaz latem przesiedlismy sie do parasolki, wtedy najwazniejsze było dla mnie to aby jezdzac po zabloconych lesnych drogach nie miec wozka jasnego w ciemne blotne kropy zastanawialam sie czy nie zmienic wozka dla Kazia własnie ze wzgledu na kolor, ale doszlam do wniosku iz nie bedziemy i tak wychodzic z domu w poludnie, a poza tym nawet jesli pojawi sie taka potrzeba to zawsze budke mozna przykryc kolorową pieluszke a boki nigdy nie przyciagaly sloneczka. Jedyna rzecza ktorej nigdy nie zrobie to transportowanie dziecka we wpietym w stelaz foteliku samochodowym podczas upałów. mamy bardzo dobry fotelik firmy recaro, ale i tak dziecko sie w nim poci poniewaz jest oslonięte z kazdej strony.
Podziel się: