reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Moi młodzi rodzice (córcia i zięć) właśnie dzisiaj zakupili wózek dla Ninki
ABC Design 4 TEC - Mega zestaw+gratis. (2075239078) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. taki model miałam ja dla Alexa i na naszych terenach super się sprawdził, gondola dość duża, wersja spacerowa świetna, praktyczna i bardzo wygodna, wózek lekki i mały po złożeniu, do tego sprzedawca dołożył nam firmowa torbę, parasolkę, moskitierę i śpiworek, wszystko firmy ABC Design. :) Cieszę się bardzo bo wiem że dzidzi będzie w nim dobrze i wygodnie, szkoda że już ta firma nie produkuje tego modelu. Ja miałam czarno- rudy a moja wnusia będzie miała brązowo-beżowy.
Karuzelki narazie nie kupujemy bo mamy kołyskę z zamontowaną karuzelką a potem zobaczymy, leżaczek Fisher Price też niestety sprzedałam po Alexie i trzeba będzie kupić koniecznie niedługo.

reklama
Wozek super....sama bym sobie go kupila gdybym juz nie posiadala mojego Quinny.Lezaczek tez planuje kupic dla mlodej bo przy Colinie sie sprawdzil na 100!Taki mi sie uwidzial Bright Starts, Leżaczek Ptaszek, Komfort i harmoni (2065420366) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.szukam jakiegos uzywanego bo jak sie niuni nie spodoba to mniejsza strata.Na reszte wiekszych zakupow czekam do kwietnia
ten lezaczek super ja szukam huśtawki połączonej z lezaczkiem.

Wozek super....sama bym sobie go kupila gdybym juz nie posiadala mojego Quinny.Lezaczek tez planuje kupic dla mlodej bo przy Colinie sie sprawdzil na 100!
Taki mi sie uwidzial Bright Starts, Leżaczek Ptaszek, Komfort i harmoni (2065420366) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
szukam jakiegos uzywanego bo jak sie niuni nie spodoba to mniejsza strata.
Na reszte wiekszych zakupow czekam do kwietnia

Bardzo fajny !!!

Wozek super....sama bym sobie go kupila gdybym juz nie posiadala mojego Quinny.Lezaczek tez planuje kupic dla mlodej bo przy Colinie sie sprawdzil na 100!
Taki mi sie uwidzial Bright Starts, Leżaczek Ptaszek, Komfort i harmoni (2065420366) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
szukam jakiegos uzywanego bo jak sie niuni nie spodoba to mniejsza strata.
Na reszte wiekszych zakupow czekam do kwietnia
Bardzo fajny leżaczek:tak:

wszystkiego jest taki wybor ze az sie w oczach przewraca :) ja jak zaczynam cos ogladac to az mnie glowa boli :) co do lezaczkow to tez chce taki ktory mozna potem na krzeseleczko przerobic :)

reklama
huśtawka super :-)szwagierka ma 2 lezaczki i jeden super się sprawdza ale jest płaski a drugi ma taki który można przerobić na krzesełko do siedzenia i w nim mała wogóle nie chce leżeć nie wiem od czego to zalezy wydaje mi się że te niepłaskei to dla starszego niemowlaka.

Do góry