reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
Mi też sie bardzo podoba (mama z tej serii też cymbałki dla niemowląt) kupiłam ją jak Michaś był malutki. Młody miałją w d..zato Kuba wtedy już ponad2letni ją uwielbiał :-) ja też.
Zapakowąłam ją na strych, mam nadzieję, zę będzie teraz działać

ja mam karuzele canpol babys, ktora zostala po Stasiu, taka z pluszowymi zabawkami i jestem z niej bardzo zadowolona, cena była bardzo przystepna:) Moim zdaniem lepsze sa takie z pluszowymi zabawakami, wygladaja przyjemniej:) i wazne aby miala jaskrawe kolory dobrze widoczne dla maluszka:) wydaje mi sie ze nie warto kupowac bardzo drogich poniewaz nam słuzyla tylko 5 miesiecy, kiedy dziecko zaczyna sie podnosic nalezy zlikwidowac karuzele, poniewaz dziecko mozne za nia pociagnac i uderzyc sie w glowe.

lezaczek to rzecz niezastapione, nie wiem jak mozna bez niego funkjonowac:) choc z drugiej strony nie wiem czy Stas nie bedzie probował wydłubac z niego Kazika:)

Leżaczkek mam fisher price, (juz nie robią naszego modelu) ale generalniemam kilkazabawek Tiny Love i dzieciaki je uwielbiają

reklama
Pomyślcie dziewczyny,że teraz zastanawiamy się np . który wózek lepszy... z jakimi kołami .. jakie ma opinie i tak dalej...
a dawnej ludzie wozili dzidziusie w takich wózkach jakie były i chyba nikt nie narzekał ,że np mogła by być większa gondola he albo coś.... Teraz mamy tyle do wyboru a jednak nie raz nie idzie człowiekowi dogodzić... pomyśleć co będzie za kilka lat...

Do góry