reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciążowe ubranka....

Ja od szwagierki mam mase rzeczy ona była w ciąży do czerwca tego roku wiec rzeczy sa jak nowe
dała mi tyle ciuszków że juz nic nie kupuje no chyba że chłody przyjdą a na to się póki co nie zanosi
na chłodniejsze dni mam 4 pary spodni długich i 5 sweterków wiec chyba jakoś zimę przebimbam
w listopadzie/grudniu chce być już w domku wiec nie bede musiala codziennie ubierac sie jak do pracy
w domku można chodzić nawet w t-shircie jak jest cieplutko!!
Pozdrowionka!!

reklama
u mnie podobnie - zero ciuszków od znajomych, rodzinki - bo nikogo w ciązy nie ma i nie było od paru doooobrych lat!Wiec jedyny ratunek szmateksy - a tam zawsze mozna cos zanlezć i centra handlowe - ja wczoraj w auchan kupiłam sobie super dzinsy za 12.99 i tylko doszyje sobie taki pas na brzuszek i bedzie super :) tylko tak moge sie ratowac! A sweterki na jesien i zime jakies mam wiec moze jeszcze mój brzuchacz sie w nie zmiesci :p

reklama
Do góry