reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciążowe ubranka....

Ja od szwagierki mam mase rzeczy ona była w ciąży do czerwca tego roku wiec rzeczy sa jak nowe
dała mi tyle ciuszków że juz nic nie kupuje no chyba że chłody przyjdą a na to się póki co nie zanosi
na chłodniejsze dni mam 4 pary spodni długich i 5 sweterków wiec chyba jakoś zimę przebimbam
w listopadzie/grudniu chce być już w domku wiec nie bede musiala codziennie ubierac sie jak do pracy
w domku można chodzić nawet w t-shircie jak jest cieplutko!!
Pozdrowionka!!

reklama
u mnie podobnie - zero ciuszków od znajomych, rodzinki - bo nikogo w ciązy nie ma i nie było od paru doooobrych lat!Wiec jedyny ratunek szmateksy - a tam zawsze mozna cos zanlezć i centra handlowe - ja wczoraj w auchan kupiłam sobie super dzinsy za 12.99 i tylko doszyje sobie taki pas na brzuszek i bedzie super :) tylko tak moge sie ratowac! A sweterki na jesien i zime jakies mam wiec moze jeszcze mój brzuchacz sie w nie zmiesci :p

reklama
Do góry