No mnie teraz po sobotnich zakupach pozostalo tylko i wyłącznie bieganie za jakimiś bluzeczkami, sweterkami itp. kurde, jak to poprawia humor!!! to że w ciąży, to nie oznacza że nie ma się ładnie wyglądać (nawet za śmieszne czasem pieniądze).
reklama
Paulina 25
Zaciekawiona BB
Wczoraj kupiłam sobie 2 sliczne bluzeczki: rózowa i czarną (po 10 zł) fakt - lato sie kończy ale ja nie mogłąm sie powstrzymac Kupiłam sobie równiez 2 pary takich fajnych majteczek z bawełny - "mama size" brzmi smiesznie, ale sa naparwde fajnei uszyte bo maja takei fajne podkrojenie na brzuszku i do tego sa wygodne A do tego poprawiłam sobie humor bo juz wiem ze zimą nie bede wygladałą jak ostatnie nieszczęscie! Widziałam na ryneczku piękne poncho na jesien - a przy moich poprzednich kształatach, jak równiez z duzym brzuszkiem bede wygladała w nim spoko! Takie same beda tez w wydaniu zimowym - duzo cieplejsze i cena!!Za jesienne 130 zł a zimowe 50 zł drozsze!Wiec wiem ze taki zakup mi sie opłąca bo nałoze takie poncho nawet po ciązy Jak stwierdził mój mą : ille to kobiecie trzeba zeby była szczesliwa - fajny ciuch! Prawda!
Witajcie Mamunie i Brzuszki, ja znowu na chwilke i potem długa przerwa.
Ale też chętnie pomarudze o ciuszkach
Ostatnio mam szczęście do bluzek i spodni na ciuchach za kilka zł...ale szlak mnie trafia ze stanikami piersi mi rosną jak szalone ,co sobie kupie nowy cyckonosz to zaraz jest za mały. Rany jakie te cycki są niewygodne
Szukałam ostatnio jakiejś cieplejszej kurtki i kiedy pasowała mi w brzuniu to w ramionach była dużo za duża, macie jakiś pomysł jak to rozwiązać bo ja już nie mam pomysłu.
Oj jak dobrze sobie pomarudzić -Wy to przynajmniej mnie zrozumiecie ;D nie to co moje modralińskie koleżanki mieszczące sie w to co by chciały
Ale też chętnie pomarudze o ciuszkach
Ostatnio mam szczęście do bluzek i spodni na ciuchach za kilka zł...ale szlak mnie trafia ze stanikami piersi mi rosną jak szalone ,co sobie kupie nowy cyckonosz to zaraz jest za mały. Rany jakie te cycki są niewygodne
Szukałam ostatnio jakiejś cieplejszej kurtki i kiedy pasowała mi w brzuniu to w ramionach była dużo za duża, macie jakiś pomysł jak to rozwiązać bo ja już nie mam pomysłu.
Oj jak dobrze sobie pomarudzić -Wy to przynajmniej mnie zrozumiecie ;D nie to co moje modralińskie koleżanki mieszczące sie w to co by chciały
SylwiaZ
Styczniowe mamy'06
w kocyk, żartuję.
Ja znalazłam na ciuchach fajną kurtkę. Trochę jeszcze jest na mnie za szeroka, ale pewnie na jesień i zimę będzie ok. Ma fajny krój. Jest wąska w ramionach, ma takie śmieszne cięcia wzdłuż całego przodu. No i ma suwak. Nie będą mi się robiły na brzuszku dziurki między guzikami
Ja znalazłam na ciuchach fajną kurtkę. Trochę jeszcze jest na mnie za szeroka, ale pewnie na jesień i zimę będzie ok. Ma fajny krój. Jest wąska w ramionach, ma takie śmieszne cięcia wzdłuż całego przodu. No i ma suwak. Nie będą mi się robiły na brzuszku dziurki między guzikami
reklama
DziOObek
Styczniowe mamy'06
dziewczyny jeseli ja odzyskam choc troszke sily to jutro uderzam na zakupy dla siebie do ciucholandii
mamy tu u nas takiego szperaczka i super ma ciuchy czasami na wage mozna poszperac i w piatki najtaniej
a niekoniecznie przebrane .
jesli dostane troche werwy i akumulatorki sie naladuje we mnie to jutro zdam relacje z wyprawy po sklepach
mamy tu u nas takiego szperaczka i super ma ciuchy czasami na wage mozna poszperac i w piatki najtaniej
a niekoniecznie przebrane .
jesli dostane troche werwy i akumulatorki sie naladuje we mnie to jutro zdam relacje z wyprawy po sklepach
Podziel się: